gototop
14.05.2020 Časopis HelpMusic pořádá sérii koncertů, drží tak při životě sebe i kapely! (FOLKtime.cz)    Tisk
Pozvánky
Hudební magazín HelpMusic jistě znáte. Vychází devátým rokem a z toho rokem čtvrtým je přílohou regionálních Deníků. HelpMusic je ideálním doplňkem s jasnou cílovkou a dosahem všem hudebním médiím, hudební časopis se stále největším nákladem i čteností a díky předplatitelům Deníku i jediné tištěné medium s nulovou remitendou.
HelpMusic je přílohou Deníku, tedy není financován ze svého prodeje, ale je živ díky inzerentům a mladým kapelám, jenž se chtějí propagovat. Značné náklady na jeho roční provoz však plynou z letního přímého prodeje na festivalech a námi podporovaných hudebních akcích. Jak víte, inzerentů v hudebních médiích od března 2020 z důvodů vládních opatření proti novému typu koronaviru ubylo, neboť se jednalo především o inzerce ze sekce hudebních akcí a letní festivaly se konat pravděpodobně nebudou.
10. 7. zahraje Pavel Dobeš
10. 7. zahraje Pavel Dobeš
„Zvažovali jsme různé sbírky, ale nechceme jen brát. Spojíme příjemné s užitečným a uděláme co umíme nejlépe – pobavíme lidi!“
uvedla Martina Jablanovská, majitelka časopisu. "Rozhodli jsme se uspořádat v rámci časopisu HelpMusic - letní  koncertní sérii pod pracovním názvem - 100 ran do Vopice. Nejedná se o nic jiného než o open air koncert - pro povolených (zatím 100 návštěvníků). Potvrzené kapely uvidíte v netradičních spojeních s exkluzivními hosty, jenž vám budeme postupně prozrazovat na www.helpmusic.cz."
Koncerty proběhnou ve dnech 3. a  24. června, 10. a 24. července, 7. a 20. srpna v Praze v klubu Modrá Vopice.
První vystoupení potvrdil Záviš a Jan „Hony“ Haubert. Z dalších potvrzených interpretů jsou Pavel Dobeš, Lety Mimo, písničkář Láska nebo opavská kapela Kofe-in.
Předprodej vstupenek na všechny akce je v síti www.ticketstream.cz.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib