gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

31.07.2020 Večery S pokračují v pátek 25. září podzimní sérií (Jarda Hnízdil)    PDF Tisk Email
Pozvánky
Vážení přátelé! Pevně věříme, že se za dva měsíce sejdeme na letošním třetím koncertu IV. ročníku Večerů S. Z důvodu koronavirové "odstávky" jsme museli dva My wife sucks a new cock and films for mepornmobilejarní koncerty zrušit. O hudebníky z těchto koncertů nepřijdete, všechny postupně zařadíme do jiných programů. Nyní se s plným nasazením chystáme na podzimní část hudební série Večery S 2020.

Třetí koncert hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2020 začíná v pátek 25. září 2020 v 19 hodin.
Kuba Lukáč je obyčejný kluk z Českého Krumlova, který po letech v ZUŠ začal hrát s přáteli v krumlovských ulicích. Od malička měl blízko k vlastní tvorbě, která mu nyní slouží jako dobrý způsob prokrastinace od studia. A tak první nápady všeho, které od něj uslyšíte, pravděpodobně pramení z dlouhých večerů na koleji s kytarou a výhledem na Prahu. Z pokoje 156.
večery S 25. září
večery S 25. září
raf & taksík
 je kytarové duo, které vzniklo řízením osudu. Luboš raf Rafaj je vůdčí osobností kapely Raf a spol., Petr taksík Taks působí v kapele Tři tečky... V roce 2016 se oba muzikanti shodou náhod sešli a zahráli si na jednom pódiu. Slovo dalo slovo... Následující rok vzniklo 25 autorských písní, které při premiérovém koncertu nahráli a na 2CD vydali živák s názvem The Best OFF.
Bluegrassová kapela Sem Tam vznikla na jihu Čech v roce 1981. V letech 1983 a 1984 dosáhla na dvojnásobné vítězství v Plzeňském finále Porty. Od počátků se kapela věnuje převážně autorské tvorbě a od svého založení jde svou vlastní cestou mimo hlavní proud vývoje českého bluegrassu. Návštěvníci koncertů se vždy mohou těšit na jasné a průzračné vokály, česky zpívané písničky a to vše umocněné kvalitním doprovodem.
Je pro vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Večery S na podzim 2020
Večery S na podzim 2020
Večery S koncerty v Divadle U Kapličky
Kdy: pátek 25. září 2020 od 19:00 hodin
Kde:  Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, Č. Budějovice
 
Večery S budou pokračovat v pátek 23. října 2020 opět od 19:00. Můžete se těšit na trojici účinkujících: Martin Kajaba, Krystyna Skalická & Libor Heřman a Lenka Slabá Triola.
Za Večery S na viděnou!

Sdílet na...
Kam dál?

» Večery S: Ivo Jahelka, Martin Kajaba, Cihelna & spol. (Jarda Hnízdil & Václav Koblenc)

» S Víťou Troníčkem, patronem projektu Večery S 2018 (Vašek Koblenc)

» Českobudějovické Večery S v Divadle U Kapličky jdou do čtvrté sezóny (Jarda Hnízdil)

» Večery S v únoru - slovo patrona ročníku (Jarda Hnízdil)

» Večery S 2023, podzimní program VII. ročníku hudební série v Divadle U Kapličky (Jarda Hnízdil)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
1516171821
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib