gototop
16.03.2021 Online koncert Šouletu v pátek 26. března (Kapela Šoulet)    Tisk
Pozvánky
Milí přátelé kapely Šoulet, i vy, kteří nás nesnášíte. V době, kdy už jsou z neustálé karantény všichni unavení a livestreamy už nikoho nezajímají, vstupuje též Šoulet na toto pole již mnohokrát zorané, a v pátek 26. března 2021 od 19 hodin vystoupí online. Zveme tímto všechny příznivce kvalitní hudby, aby se po shlédnutí našeho vystoupení mohli utvrdit v tom, že ji od nás opravdu čekat nemohou. Vysílat budeme na facebooku, vstupné zdarma, událost zde: https://www.facebook.com/events/234513215048370
Šoulet
Šoulet
archiv kapely
Zde je zcela nová sestava kapely "Šoulet Františka Janečka", která vás tímto vystoupením s názvem Hezká česká dechovka bude provázet. Společně s mottem "Šediny musí pryč" si od této akce slibujeme výrazný komerční úspěch.
Aktuální seznam našich koncertů je vždy na www.soulet.cz, ale kvůli koronavirovým opatřením tam teď stejně nic není.
Pokud ještě nesledujete https://www.facebook.com/kapelasoulet, a máte odvahu veřejně přiznat, že posloucháte dechovku, můžete nám dát like nebo nás sledovat.
 

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib