gototop
03.08.2021 Ondřej Fencl slaví "40" (FOLKtime.cz)    Tisk
Pozvánky
Zpěvák, klavírista, kytarista, skladatel, textař, hudební manažer a publicista Ondřej Fencl oslaví v sobotu 7. srpna velkým koncertem na "domácí scéně" v jihočeských Chotěmicích své kulatiny. V rámci letního programu Vesnického klubu Vaška Koubka vystoupí ten večer se svou kapelou Hromosvod, slavit se ale bude i po koncertě.
"Narodil jsem se 8. 8. v sedm ráno. Jak znám Chotěmice, po oficiální produkci se plynule přesuneme na bar a pak k ohýnku s kytarami... do mých čtyřicetin se tudíž nejspíš propijeme a prozpíváme," glosuje Fencl.
Ondřej Fencl
Ondřej Fencl
foto: Mia Feres
Hromosvod v silné sestavě - Ondřej Fencl, Vojtěch Jindra, Jaryn Janek, Hana Vyšínská a Tomáš Marek - brázdí festivaly a letní scény o sto šest, v Chotěmicích nejspíš dojde i na křest nedávného alba Na kraji nebe. Jako hosty lze očekávat mnohé spřátelené muzikanty, zajisté i místního guru Koubka.
"Největším dárkem pro mě je a vždycky bude, když lidi dorazí na koncert a pak se společně s námi upřímně a bezstarostně poveselí. V tom jsou Chotěmice jedinečné místo. Koncertuju tam během léta několikrát, potkal jsem tam svojí ženu, ostatně, měli jsme tam i svatbu, na níž nám hráli Buty a Lenka Dusilová... to místo přitahuje vše dobré. Přijeďte, bude to, věřím, báječný večírek," uzavírá Fencl.
"Koncert začíná ve 20:00, mejdan končí během neděle nebo klidně až v pondělí. Srdečně zvu!"

 


Sdílet na...
Kam dál?

» Jdu na trh s písničkou a ne s houslemi a flétnou (Tomáš Hrubý)

» Ondřej Fencl a Hromosvod vydávají bonusovou písničku Ramzová (FOLKtime.cz)

» Ondřej Fencl a Hromosvod pokřtí CD Na kraji nebe, kmotrem bude Michal Němec (Hromosvod)

» Ondřej Fencl: Kolbenku mám u notebooku (Tomáš Pohl)

» JAN HRUBÝ a trio - Kouzlo okamžiku pokřtěné Radkem Pastrňákem a Michalem Prokopem míří do pražského finále (Ondřej Fencl)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib