gototop
08.09.2021 Večery S: Pětník, Žofie Kabelková, Želiboys (Jarda Hnízdil)    Tisk
Pozvánky
Milí přátelé a fanoušci Večerů S! Rok nebylo možné pořádat Večery S koncerty v Divadle U Kapličky. Rok se ale s rokem téměř sejde a první letošní koncert hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2021 začíná v pátek 24. září 2021 od 19,00 hodin.
S plným nasazením chystáme na podzimní část hudební série Večery S 2021 celkem pět koncertů! Nejprve ten první:
Skupina Pětník je jednou z nejdéle působících acapelových skupin u nás. V repertoáru najdete spirituály, gospely, lidovky, vícehlasé chorály ve vlastních úpravách a česky. Zazní i swing, jazz, pop, namátkou něco od Beatles, Yo-Yo Bandu, ale i Ježka-Voskovce-Wericha. Pětník vychází z přesvědčení, že lidé rádi slyší to, co trochu znají, čemu rozumí a co je pobaví něčím neotřelým.
Žofie Kabelková je česká písničkářka, která se na zdejší hudební scéně pohybuje více než 20 let. Ve svých textech se zaobírá především mezilidskými vztahy. Ozývají se v nich témata rodiny, (ne)jistoty, smíření, důvěry či vnitřní svobody. V jejích písních najdete i citelné a hluboké propojení s přírodou. Odehrála stovky koncertů v klubech a na festivalech u nás i v zahraničí. Její album Peřiny z vody (2009) bylo nominováno na Cenu Anděl v kategorii folk.
Skupina Želiboys - přeměnou country kapely Nouze od roku 2014 vzniklo seskupení Želiborů a přátelé, dnes s názvem Želiboys. Schopní hudebníci společně s Petrou Želiborovou se společně vydali do pestré hudební oblasti country, bluegrassu a swingu. V současné době pracují i na vlastní tvorbě v českém i anglickém jazyce.
Večery S v pátek 24. září 2021 od 19:00 hodin
Večery S v pátek 24. září 2021 od 19:00 hodin
Je pro vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor nejen pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale o některých se moc o nich neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Večery S koncerty v Divadle U Kapličky
Kdy: pátek 24. září 2021 od 19:00 hodin
Kde: Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, Č. Budějovice (bezbariérový přístup, stolová či řadová úprava sálu)
Večery s: program podzimní série
Večery s: program podzimní série
Večery S
budou pokračovat v pátek 8. října 2021 opět od 19:00. Můžete se těšit na trojici účinkujících: Buczech, Luboš Hrdlička, 4 zdi.
Včas budete o všem informováni.
Předprodej vstupenek - městský rezervační systém CBsystem již v prodeji až do 23.9.2021
Další předprodej vstupenek prodejna hudebních nástrojů Melodie, U Černé věže 8, České Budějovice
Cena na koncert 25.9.2020 v předprodeji 160,- Kč, na místě 200,- Kč
Za Večery S na viděnou!
Jarda Hnízdil

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib