gototop
01.03.2012 Co je nového u ... Indies? (FOLKtime.cz)    Tisk
PR
Tři novinky. Kapelu Dva, kromě v pilného koncertování  brzy čekají dvě významné události za oceánem. Lucie Redlová natáčela pod dohledem Tima Eriksena v minulém týdnu v Praze a nyní pracují na dokončení nového alba. A folkrocková kapela Jarret připravila nové hudební video.
Kapela Dva vyráží za oceán
Ceněné duo DVA, opět vyráží do zahraničí. Aktuálně je kapela na turné v Polsku, po kterém ihned odlétá za oceán do San Francisca a to na předávání cen IGF (Independent Games Festival). Svůj zaoceánský výlet zakončí vystoupením na prestižní hudební přehlídce SXWS.
Lucie Redlová pod dohledem amerického producenta
Lucie Redlová v minulém týdnu natáčela ve studiu Jámor Ondřeje Ježka nové album pod dohledem amreického muzikanta a producenta Tima Eriksena (kromě více než třicítky alb, spolupracoval na hudbě pro filmy Cold Mountain, Chrystal (od „Oscarového“ režiséra Ray McKinnon), The Ladykillers (od bratří Coenů) a také například pro připravovaný film Wettest County (režie John Hillcoat, scénář Nick Cave).
Jarret mají nové koncertní video
Kapela Jarret v loňském roce vydala album Za Hrany, které aktuálně získalo nominaci na cenu Anděl v žánrové kategorii folk & country (uvidíme zítra, tj. v pátek 2.3).  Kapela z křtu alba v Liberci připravila video na skladbu Vydržím. A jen potvrzuje, že umí i na podiu předvést  to co ho zdobí na jeho nahrávkách. Režie se ujal Jáchym Vlachyňský.

Sdílet na...
Kam dál?

» Dědeček Dědeček a dědek Burian (Miloš Keller)

» Křty alb Faÿt a Za hrany (Tomáš Hrubý)

» Chytré ale zároveň chytlavé písně Jarretu řadí kapelu mezi špičku naší folkrockové scény (Indies Scope)

» My3.avi se vyhoupli k vítězství (Školník)

» Křižovatka se slepými uličkami (Miloš Keller)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib