gototop
11.12.2012 Pavel Bobek Na Vlachovce (David Němeček)    Tisk
PR
Pro všechny milovníky country tu máme velkou lahůdku. V rámci současné hudební dramaturgie se budete moci pravidelně setkávat s předními country skupinami a interprety na pódiu Restaurace Na Vlachovce. Na začátek tohoto cyklu naše pozvání přijala legenda českého country zpěvák Pavel Bobek, který v září oslavil své 75. narozeniny. Ku příležitosti svého jubilea a vydání nového alba s názvem Kruhy se vydává na své podzimní turné.
Jediný koncert v Praze budou moci fanoušci Pavla Bobka shlédnout právě na pódiu legendární Restaurace Na Vlachovce. Koncert v duchu rock-and-rollu a country je připravený ve spolupráci s muzikanty pod vedením kapelníka a multiinstrumentalisty Luboše Maliny. Tato doprovodná skupina s názvem Malinaband je sestavena ze členů kapel Druhá tráva, AG Flek, a dalších. V průběhu vystoupení zazní nejen skladby z posledního alba Pavla Bobka CD „Kruhy“, ale samozřejmě také všechny nejpopulárnější písně z jeho celoživotní kariéry. Pozor! Kapacita sálu je omezena. Více informací o předprodeji vstupenek naleznete již brzy na webových stránkách naší restaurace.

14. prosinec 2012 - Praha, Restaurace Na Vlachovce, Zenklova 1327/217, 182 00 Praha 8
Jediný vánoční koncert v Praze!
Začátek: 20:00
Vstupenky v předprodeji společnosti Ticketportal a také na baru Restaurace Na Vlachovce.
www.navlachovce.eu

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Celestýn Ryba   |78.45.134.xxx |24.12.2012 16:55:30
Ovšem když Pavel Bobek, tak jedině na Vlachovce.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib