gototop
23.04.2013 22. Folkový kvítek se blíží (Jiří Hopp)    Tisk
PR
Letos už po dvacáté druhé zahájí hudební festivalovou sezónu pod širým nebem Folkový kvítek. V sobotu 11. května v 9.30 hodin zahájí dvojice moderátorů Vlaďa „Casey“ Růža a Honza Dobiáš šestnácti hodinový hudební maratón ve kterém vystoupí Vlasta Redl s kapelou, Xindl X, Fleret, Kamelot, Devítka, Nezmaři, Wabi Daněk, Petra Černocká, Slávek Janoušek, Semtex a mnoho dalších. V národním finále autorsko-interpretační soutěže do osmnácti let se představí Kristína Nídlová z Protivína, skupina Náhodou z Rumburku, Štěpán Urban z Rokycan, Bára Černá z Žebráku, skupina Nautika z Jablonce nad Nisou, Michal Horák z Vysoké nad Labem, duo Na dálku z Brna, skupina Junk Aspect z Jablonce nad Nisou, Tereza Chovítová z Jindřichova Hradce a ze stejného města dívčí duo Karolína Klímová a Jana Broukalová. Poslední postupové kolo pro Moravu v Olomouci, které ještě neproběhlo, doplní poslední dva finalisty.
O občerstvení se bude starat třicet prodejních stánků, v bezprostřední blízkosti přírodního divadla bude připraven pro návštěvníky kemp s možností postavení vlastního stanu zdarma. V celém areálu festivalu a zámecké zahradě platí přísný zákaz rozdělávání ohňů.
Na festival Vás zve pořadatel KVĚT – sdružení klubů dětí a dětských domovů v ČR, hlavní mediální partner Contry radio, mediální partneři Radio Samson, Radio Proglas a FOLKtime.cz, Město Benešov a sponzoři Česká Pojišťovna, Svaz autorů a interpretů, firma Sopo.
Předprodej v síti Ticketportal. Více informací na www.folkovykvitek.cz.

Sdílet na...
Kam dál?

» Legenda ožívá, Kamelot v Lucerně oslaví 30 let (Lucie Horká)

» Ten ksindl! (Miloš Keller)

» Nezmaři a západočeské kolo Porty (Jan Eret)

» Festiválek v Citadele (Jaroslav Popelka)

» Co je nového u ... Porty? (o.s. PORTA )

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib