gototop
27.10.2014 Půljablkoň - nejnovější odnož Jablkoně chystá desku! (Václav Müller)    Tisk
PR

Michal Němec a Marie Puttnerová, tedy Půljablkoň, jsou nejčerstvější odnoží Jablkoně. Vyrašili někdy začátkem roku a nyní už pomalu začínají plodit.

Chystané album bude prvním CD na němž se Maruška (kterou recenzent MF DNES označil za "fenomenální") prezentuje jako sólová zpěvačka. Další důležitou postavou pro vznikající album je i Jaromír 99, tedy Jaromír Švejdík, autor obalu a samozřejmě i "prajablkoň" Michal Němec.

Album bude pokřtěno 22. listopadu v krásném prostředí zámku Hradec nad Moravicí, v rámci Zimní alternativy letního festivalu Hradecký slunovrat.

Pokud si chcete poslechnout nové album s jednoduchým názvem Němec & Puttnerová mezi prvními, k tomu si nalévat víno z Maruščiny vinice, jídlo ovonit vlastnoručně sbíranými bylinami a případně získat diskografii Jablkoně, vstup na workshop či křest alba, a zároveň podpořit vydání desky, není nic jednoduššího, než přispět na vznik nahrávky zde: www.startovac.cz/projekty/cdpuljablkon/ a jedna hudební ukázka:

 

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib