gototop
12.09.2018 Večery S: Ivo Jahelka, Martin Kajaba, Cihelna & spol. (Jarda Hnízdil & Václav Koblenc)    Tisk
PR
Pátý koncert hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2018 v Českých Budějovicích už se blíží. Přijďte v pátek 21. září 2018 od 19,00 hodin podpořit velmi zajímavé účinkující.
Martin Kajaba je písničkář z Českých Budějovic. Skládá vlastní písně a kromě vlastních textů spolupracuje i se staršími a zkušenějšími textaři. Hraje také v různých kapelách na kytaru a na bicí. Tento rok se  dostal na obor bicí nástroje na budějovickou konzervatoř. Má za sebou několik úspěšných vystoupení po festivalech a klubech. Martin je vítězem celostátní soutěže Folkový kvítek 2018. Svou hudbu má velmi rád a věřte, ve svých patnácti letech má nesmírně podmanivý hlas.
Večery S v září
Večery S v září
Základní cihlička kapely Cihelna & spol. byla položena před Vánoci 2012. Nejprve začali muzicírovat otec Máca s dcerou Magdalénou. Jelikož ohlasy byly pěkné, po čase se rozrostli na šest hudebníků obdařených pestrou nástrojovou paletou. Kapela se těší na každé vystoupení, na která jedou s vlastní tvorbou. Píseň Myšlenkový pochod získala v roce 2016 autorskou Portu.
Ivo Jahelka je populární český folkový písničkář, známý také jako "zpívající právník". Věnuje se zhudebňování různých soudních případů a všelijakých kuriózních příběhů z všedního života. Jeho diskografie je velmi bohatá. V Českých Budějovicích jej uvidíme po čtyřech letech a věřte, že to bude opět o tom, že humor a smích jsou kořením života, a že každý se rád zasměje neštěstí druhých.  
Je pro Vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor pro budějovické a jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Večery S budou pokračovat v pátek 12. října 2018 opět od 19,00 šestým letošním koncertem. Můžete se těšit na tyto účinkující - Andromeda, Pensée a Epydemye.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib