gototop
12.06.2020 Isarafest a Jablonský medvídek zahajují sezónu 2020 (Belmondo)    Tisk
PR
První dva festivaly, které se nedaly odradit absolutní nejistotou v podmínkách a možnostech pořádání v podivně zavirovaném roce 2020, se odehrají v Mladé Boleslavi a Jablonném nad Orlicí v sobotu 20. června. A zahájení bude více než důstojné a zajímavé. Isarafest Jablonský medvídek mají svou tradici a úroveň. Pojďme si jejich letošní verzi blíže představit.
Isarafest 2020
Isarafest 2020
Isarafest
v letošním roce mění termín i místo. Z neděle se posouvá na sobotní termín a míří na okraj města za zříceninu hradu Michalovice, kde se nachází letní scéna Michalovická Putna. Vše ostatní se ponese v dobře známém duchu tohoto festivalu. U mikrofonu Míra Ošanec, za zvukařským pultem Pepa Balcar a Michal Bechyně. A muziky festival přinese slušnou porci. Zahrají Gold’n Creek, Faux Pase Fonet, Saša Niklíčková, Mrakoplaš, Bezefšeho, Žamboši a samozřejmě Isara. V pauzách se budou dražit raritní předměty od účinkujících a finance tak pomohou AD centru pro výzkum a léčbu Alzheimerovy choroby. A to vše mezi 13,00 a 21,00 hod. Vstupenky lze zakoupit už nyní. Podrobnosti a aktualizace sledujte na stránkách a Facebooku skupiny Isara.
A abyste trefili. Mapa: https://mapy.cz/s/darozesofa
Jablonský medvídek 2020
Jablonský medvídek 2020
Jablonský medvídek
zůstává dvoudenní akcí. Takže do areálu koupaliště v Jablonném nad Orlicí můžete dorazit už v pátek 19. června od 20. hodiny večerní, kdy zahrají místní INV, On The Roof a Wasabi z Ústí nad Orlicí. Jablonský medvídek bude i tentokrát rodinným festivalem, a tak v neděli začíná už v 10,30 hod. programem pro děti – pohádkou Červená karkulka, výstavou dravých ptáků, soutěžemi a dílničkami. Od 17,20 hod. se rozběhne hudební část akce, na které se představí břeclavský HB stop, Bodlo, Kofe a Vlna, Hluboké nedorozumění, F.T.Prim, Epydemye a Potokap. O zvuk se jako již tradičně postará Zbyněk Kříž. Vstupenky budou na místě.
A mimochodem všimli jste si co mají oba festivaly společného? Žádného vystupujícího „dinosaura“. Sázejí na výborné kapely mladší a střední generace. Užijme si to!
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib