gototop
30.09.2020 Podpořte vznik nového alba brněnské hudební skupiny Nevermore & Kosmonaut XCR-9 (FOLKtime.cz)    Tisk
PR
Nové album skupiny Nevermore & Kosmonaut, které se jmenuje XCR-9 s podtitulem Písně do rakety, bylo natočeno před plánovanou cestou kapely do vzdálených míst nejbližšího Vesmíru. Deska s sebou nese zprávu o lidech a jejich životech, imaginaci, odhodlání i pochyby před dalekou misí s určitým cílem, ale bez pravděpodobného návratu. Teprve když něco ztrácíte, uvědomíte si, co je důležité. Samotnou vesmírnou cestu ilustruje devět obrazů uznávaného tvůrce Jindřicha Janíčka, které jsou součástí výpravného bookletu.
Album se natáčí ve Studiu Reset v Brně pod vedením zkušeného zvukového mistra Romana Kašníka. Najdete na něm devět autorských písní. Křest desky proběhne 24. listopadu 2020 v digitáriu brněnské Hvězdárny za doprovodu videoprojekcí. V listopadu se také uskuteční měsíční výstava originálních obrazů z alba v brněnském Café Práh.
Nevermore  & Kosmonaut
Nevermore & Kosmonaut
archiv kapely
Kapelu Nevermore & Kosmonaut tvoří: Pavel Karas (kytara), Michal Kosmonaut Šimíček (zpěv), Vláďa Třebický (bicí) a Vít Sklenář (basová kytara).
Vydání alba můžete podpořit a odměny získat na Starovači zde: https://www.startovac.cz/projekty/nevermore-kosmonaut-nove-album/.
A jaké odměny jsou pro vás připraveny?
Předplatitelé alba dostanou tedy kolekci devíti našich nových skladeb a bohatě ilustrovanou knížečku (booklet) s obrazy z naší vesmírné cesty. Hudba buď na fyzickém nosiči a digitálně nebo jen digitálně plus knížečka. Záleži jen na vás.
Ilustrace od Jindřicha Janíčka
Ilustrace od Jindřicha Janíčka
Chcete získat kvalitně tištěnou grafiku z alba od Jindřicha Janíčka v luxusní zarámovaném provedení (rozměry 40x40 cm)? Lze ji objednat společně s albem (viz odměny). Výběr jedné z devítí možných. Kvalitní fototisk. Bude skvěle vypadat v každém interiéru.
V roce 2014 vydala skupina Nevermore & Kosmonaut své první oficiální album Mezi planetami. Za druhou studiovou desku Bleděmodré město (2019), která je inspirována Brnem, byla kapela nominována na prestižní hudební cenu Anděl v kategorii Folk. Ve stejném roce obdržel Michal Kosmonaut Šimíček za texty na tomto albu ocenění Za krásu slova.
Předplacením alba na Startovači přispějete k jeho vzniku. Projekt je k dispozici ještě 14 dní.
Kapela moc děkuje za podporu!

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib