gototop
28.02.2023 Tři kytaristi U třech kytar aneb Bonsai č.3 ve čtyřech (Pavel Černý)    Tisk
Reportáže
Bonsai č.3 a burgry
Bonsai č.3 a burgry
To vám takhle v jedné vesnici nedaleko Plané nad Lužnicí existuje restaurace U třech kytar. Tu provozuje skvělý kuchař, nejen přes burgry, Michal Šimík, který je zároveň muzikant tělem a duší a jakoby náhodou i člen kapely Bonsai č.3. Ta se tam - určitě ne náhodou - vyskytla v pátek 24. února, aby zahrála pro svůj fanklub i všem ostatním. A jakoby náhodou se ocitla pouze v pánském složení, protože Zuzka Králová je pracovně v zahraničí a Peťa Štroblová nesehnala hlídání. Tudíž kapelník Vašek Koblenc přivedl Michala Štrobla a bývalého člena kapely Jiřího Tomana. To jsou všichni kytaristi. Plus zmíněný Michal, který v tomto uskupení obsluhuje kontrabas, ovšem v jedné z písní si prohodili s Vaškem nástroje.
Vaškův zápal
Vaškův zápal
Začátek koncertu proběhl bez Vaška, protože jako zaměstnanec ČTK musel urychleně napsat jakousi zprávu. Zněly písně bonsajní (např. Nottingham či Jantarový komnaty) i nebonsajní od Žalmana, Nedvědů či Nerezu a mnohých dalších. Večer to byl dlouhý, jak dlouhý ovšem osobně nevím.

Omlouvám se tímto Michalovi alias Vločkovi, jemuž jsem slíbil, že nenapíšu žádnou reportáž, jenže mi to nakonec nedalo. Myslím si, že bude mít radost.
Abych nezapomněl, ta vesnice se jmenuje Košice a v restauraci U třech kytar zní muzika velmi často. Mají svůj FB, račte tam kouknout. Taky se tam můžete stavit denně na oběd. Jo, a doufám, že už se stihli dozásobit ďábelskými topinkami (nebo asi tím, co k jejich přípravě patří). V pátek byl o ně zájem, jenže jaksi došly.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Michal Vločka Štrobl   |93.91.57.xxx |28.02.2023 14:37:53
Děkujeme za milá slova a těšíme se na další setkání. Reportáž, zdá se, dopadla dobře :)

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib