gototop
29.06.2021 Reportáž se třemi S (Pavel Černý)    Tisk
Reportáže
Springtime
Springtime
foto Stanislav Tošner
Ten název zní možná divně. A hned ho objasním. V páteční podvečer 25. června se uskutečnila jedna zajímavá hudební produkce. Na Soběslavské náměstí k SoStánku zajišťujícího občerstvení a pořadatelství akce zavítala pražská kapela Springtime. Toto uskupení, ač dorazilo jen 5/7 kapely, téměř šedesátku poslouchajících potěšilo převzatými nejen folkovými písněmi v českém i anglickém provedení. Od Nezmarů po Simona s Garfunkelem.
Co mne zaujalo? Jen dva bravurní kytaristé a trocha rytmiky. Pohodářský projev zpívajícího kapelníka. Kytarista s téměř ženským hlasem. Mladší zpěvačka se zajímavým hlasem plným energie. A nevadila ani krátká přeháňka, kterou s bravurou zvládl i mistr od zvuku pan Jiří Kolář. A pan Stanislav Tošner je ten, jehož produkci vidíte na vložených nahrávkách a fotkách.
A trocha osobního vyznání. Tohle byla moje první naživo poslouchaná hudební produkce po téměř tři čtvrtě roce. Shodou okolností ta poslední se předtím uskutečnila na tom samém místě.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib