gototop
08.02.2013 Soutěž o Umakartové CD (FOLKtime.cz)    Tisk
Soutěže
Brněnský Biorchestr je alternativní freak folkové duo, v němž hrají, zpívají a skládají Aleš Pilgr a Jana Pilgrová. Jejich album Umakartové vyšlo v loňském roce u Indies Scope také v limitované edici s deskovou hrou, jejíž hraní je spojeno s poslechem alba. Limitku pro vás nemáme, ale snad vezmete zavděk obyčejným CD a při poslechu se zabavíte podle vlastní fantazie. Autorem hudby ke všem dvanácti skladbám je Aleš Pilgr, texty jsou od Aleše, jeho ženy Jany a Tomáše Kláštereckého,  mix Ondřeje Ježka a Tomáše Háčka, který je zároveň producentem alba.
A názory na CD? Například: „Ve výsledku se pak jedná o nezvyklé komplexní album, které majitele dokáže vtáhnout do svého zábavného světa. “ (Oficiální text vydavatele)
"Originální nahrávka, která rozhodně není pro každého. Oproti jiným takovým projektům, na mě nepůsobí jako snaha se odlišit za každou cenu bez ohledu na případného posluchače. Biorchestr působí naopak hravě a vstřícně. Navíc jsem díky němu (resp. jiným recenzím) pro sebe objevil škatulku "freak folk". Ještě nevím, zda jsem jejím fanouškem, ale Umakartové jsou dobrou vizitkou." (Petr Klokan Vratný)
„Znáte to, umakart je praktický, omyvatelný, slizký, levný a dobře udržovatelný, ale doma ho moc mít nechcete. Maximálně tak na chatě. Ostatně, labužníci vědí, i jak chutnají biopotraviny. Podobně chutná Biorchestr.“ (Miloš Keller)
Možná právě cestou na chatu byste si chtěli v autě album poslechnout. Odpovězte jako první správně do diskuse a můžete vyjet!


V Biorchestru hraje Aleš Pilgr především na kytaru. V kterých skupinách také hraje, a na jaký hudební nástroj?

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Pavel   |78.136.176.xxx |08.02.2013 12:54:19
Působí jako bubeník a perkusista v kapelách Květy a Ty Syčáci.
Džexna   |Manager |08.02.2013 13:27:01
Pavle, odpověď je správná a CD Umakartové může putovat do vašeho přehrávače. Na mailu soutezzavináčfolktime.cz domluvíme předání CD. Blahopřejeme!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib