gototop
12.06.2017 Soutěž o permanentku na Festival Slunovrat (FOLKtime.cz)    Tisk
Soutěže
Již několikrát jste si na FOLKtime.cz přečetli o nultém ročníku nového hudebního festivalu Slunovrat, který se uskuteční ve dnech 23. – 24. června 2017 ve vodáckém kempu Sázavský ostrov. V hlavním programu akce se objeví slovenský populární zpěvák Richard Müller, plejádu známých umělců a písničkářů doplní Aneta Langerová, Bratři Ebenové, František Nedvěd, Xindl X, Ivan Mládek, Thom Artway, skupina Neřež s Katarínou Koščovou, David Stypka, Miro Šmajda, kapela Všichni Svatí a mnozí další z řad mladých talentovaných umělců. Pro návštěvníky bude kromě hudebního programu připraveno stanové městečko. Jelikož se očekává značná účast rodin s dětmi, nebude chybět ani dětský koutek s hlídáním, divadélko pro děti, odpočinková a klidová Horny Wife Homemadezóna pro střední generaci a seniory.
Dnes v naší soutěži můžete vyhrát jednu permanentku na celý festival v ceně 590 Kč! Stačí, když jako první správně napíšete správnou odpověď na naši otázku.
Kteří účinkujíci postoupili z finále talentové soutěže písničkářů a hudebních skupin festivalu Slunovrat do programu letošního nultého ročníku?

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Vladimír Bidlo Průcha  - Slunovrat   |178.255.168.xxx |12.06.2017 16:02:26
Zkusím: Tamdoletma, Tereza Jakobová, The Lazy Bones, Šouflšou.
Džexna   |Manager |12.06.2017 20:25:54
Vladimíre, gratulujeme. Permanentka je tvoje!Napiš na adresu soutezzavináčfolktime.cz, kam máme výhru poslat. A užij si nový festival.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib