gototop
15.11.2019 Soutěž o CD Pár slov Martina Čepelíka a Andrey Minevy (Džexna)    Tisk
Soutěže
Písničkář Martin Čepelík a zpěvačka Andrea Mineva, dvojice, kterou jsme slyšeli ve 3. základním kole XVII. ročníku písničkové soutěže Notování, příliš často nevystupuje. V roce 2004, v rohovoru Martin Čepelík: Chci být doktor, kterého se lidé nebojí, kdy s Martinem rozmlouval Tomáš Pohl, tehdy student 3. ročníku medicíny odpověděl, proč nekoncertuje častěji: "Ten hlavní důvod je v tom, že si nemůžu dovolit uspořádat byť třeba jednou měsíčně svůj vlastní recitál. Ne, že by to nešlo, ale nemyslím si, že by chodili diváci. A na to, aby si mě někdo zval jsem ještě pořád moc málo "profláknutý" a ještě moc "začínající". A vlastně ani nevím, jestli by mě to pak těšilo. Teď jsem hrál v jednom měsíci čtyřikrát a už cítím, že toho bylo moc. Hrozně nerad se opakuju, ale v tom množství to asi ani jinak nejde. Myslím, že mi vyhovuje tempo tak jednou za tři, čtyři měsíce." Možná, že i nyní po patnácti letech a při náročné práci lékaře Kliniky dětské chirurgie a traumatologie se základní přístup Martina Čepelíka ke koncertování nezměnil. Každé vystoupení si chce užít a musí ho to bavit!
V současnosti vystupuje se zpěvačkou Andreou Minevou, skvělou zpěvačkou s příjemně jemným projevem a citovým nábojem v hlase. Minulý týden v Notování získaly jejich písničky celkově 2. místo a jak napsal Karel Vidimský - Cimbura v Řeči o 3. základním kole XVII. Notování: "Jestli mě na jejich druhém místě od diváků něco překvapilo, pak jen to, že nebyli první."
Martin Čepelík vydal dvě samostatná alba: Mám Malý Červ (2004) a Žádná legrace (2012). V roce 2017 vyšlo první společné album s Andreou Minevou Pár slov. V tento významný a sváteční víkend vám jej nabízíme v soutěži.
Martin Čepelík a Andrea Mineva - Pár slov
Martin Čepelík a Andrea Mineva: Pár slov
Vydavatel: vlastním nákladem
Vydáno: 2017
Hodnocení desky: 6,60/10
Seznam písní: Příběhy nosíme • Milování • Pár slov • V prázdném pokoji • Pojďme si lhát • Švábi • Cesty • Růže • Hledáme • Zapalte ohně • Bonus: Vánoční příběh



Odpovědi posílejte na naši e-mailovou adresu soutezzavináčfolktime.cz a do předmětu napište Soutěž. Pište do nedělní půlnoci (17. listopadu). V pondělí 18. listopadu zveřejníme správné znění odpovědi a jméno vylosovaného výherce. Přejeme hodně štěstí!
Od kterého roku Martin Čepelík a Andrea Mineva spolu vystupují?

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Džexna   |Manager |18.11.2019 12:04:01
Martin Čepelík a Andrea Mineva spolu vystupují od roku 2014.
Vylosovaným výhercem je Jirka V. Blahopřejeme!
Přejeme všem čtenářům a zejména našim soutěžícím hezký týden.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib