gototop
17.02.2012 Tucet dní do konce Trapsavce (Michael Antony - Tony)    Tisk
Z luhů a hájů
Zni to poněkud katastroficky, ale naštěstí stále jde jen o konec aktuálního 38. ročníku této trampské literární soutěže.
Vlajka Trapsavce
Vlajka Trapsavce
foto: Kameňák
Za necelé dva týdny, tedy 29. února, zaklepe na dveře a rovnou je i otevře - uzávěrka Trapsavce a je dobré být na tento okamžik připravený. Pokud má někdo z vás v šuplíku či v paměti počítače povídku nebo báseň z vandru a chtěl by se o podělit s ostatními, má nejvyšší čas.
Propozice soutěže jsou na http://www.trapsavec.cz/propozice/.
Vypadají na první pohled složitě, ale ve skutečnosti stačí, když své povídky nebo básně pošleš mailem na uvedený kontakt a napíšeš své jméno i přezdívku, případně i adresu a věk.
To je vše.
Slavnostní oheň spojený s vyhlášením výsledků zahoří v sobotu 26. května a všem účastníkům soutěže bude v dostatečném předstihu posláno zvadlo.
Povídky a básně z Trapsavce byly za uplynulý rok zveřejněny v časopisech Vitamín Kř!, Puchejř, Severka, Oslavské boudy, Woodcraft, Trampský zpravodaj a Brdská vločka a každý pátek se jedna povídka objevuje na serveru FOLKtime.cz, ale to tady všichni vědí :). Zároveň vychází sborník Trapsavce, který se rozdává na ohni Trapsavce všem přítomným a jeho elektronická verze je volně ke stažení.
A protože k článku tohoto typu patří i správná návnada, podívejte se na záběry z jednoho ohně Trapsavce, a to ve společnosti samotného Limonádového Joea.

Sdílet na...
Kam dál?

» Zázraky sa ešte dejú... (Viera Večeřová - Ribana)

» Akord (Jožka Jégr)

» Tetička a termoprádlo a Vandr k sedmdesátce ()

» Uzávěrka 39. ročníku TRAPSAVCE se blíží! (Michael Antony - Tony)

» Vyhlášení 37. ročníku Trapsavce (Michael Antony - Tony)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib