gototop
21.11.2018 Výstava Bleděmodré město spojuje hudbu s obrazem (Michal Šimíček)    Tisk
Zajímavosti
Bufet Vesmír
Bufet Vesmír
Brněnská skupina Nevermore & Kosmonaut vytvořila kolekci jedenácti foto obrazů, které rozvíjí příběh písní z jejich aktuálního hudebního alba Bleděmodré město, které je inspirováno Brnem. Na inscenovaných snímcích účinkují herci z legendárního divadla Husa na provázku. Ve vizuálně silných kompozicích jsou k vidění třeba Tereza Marečková, Jan Kolařík, Simona Zmrzlá a další. Autorem fotografií je David Konečný, dal jim jedinečný styl a zachytil atmosféru pomalu mizejícího Brna.
Kostky Lega
Kostky Lega
Fotilo se v bufetu, na Petrově, v Alfa pasáži i ve starém pater nosteru na hlavní brněnské poště. Některé snímky zavedou diváka do míst, které jsou při běžné procházce městem skryté. Jedinečnou možností rozšíření zážitku je možnost číst texty či poslech hudby, která je inspirovala.
V listopadu lze tuto kolekci děl spojující hudbu s obrazem zhlédnout v prostorách kavárny Café Práh a v prosinci přímo ve foyer divadla Husa na provázku. Výstavy jsou doplněny o texty písní i možností pořídit si album skupiny, ve kterém jsou snímky rovněž k vidění jako součást bookletu.

Sdílet na...
Kam dál?

» Album inspirované Brnem pokřtěno (Nevermore & Kosmonaut)

» Album o městě, kde jste nechali své vzpomínky? Recept se povedl Nevermore a Kosmonautovi a jejich Bleděmodrému městu (Milan Bátor)

» Koncert s unikátními projekcemi v planetáriu (Nevermore & Kosmonaut)

» Nevermore & Kosmonaut: Bleděmodré město (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib