gototop
31.05.2021 Robert Křesťan s Druhou trávou získal Anděla v kategorii Folk a byl uveden do Síně slávy! (Džexna)    Tisk
Zajímavosti
V sobotu 29. května večer jsme sledovali v přímém přenosu České televize slavnostní vyhlášení Cen Anděl za rok 2020. V kategorii Folk Anděla získali Robert Křesťan a Druhá tráva za jedinečné a novátorské album Díl první. Veliká gratulace! 
Připomínám, že v kategorii Folk byli nominováni ještě Petr Linhart za album Nezvěstní a Dagmar Voňková za live album Archa.
Luboš Novotný, Martin Novák, Luboš Malina, Robert Křesťan, Tomáš Liška, Radek Hlávka, manažer Druhé trávy David Němeček a tři Andělé
Luboš Novotný, Martin Novák, Luboš Malina, Robert Křesťan, Tomáš Liška, Radek Hlávka, manažer Druhé trávy David Němeček a tři Andělé
foto z Facebooku Druhé trávy
Druhá obrovská gratulace směřuje opět Robertovi Křesťanovi, který byl akademiky uveden do Síně slávy! A zaslouženě! Osobitý a výtečný zpěvák, geniální textař, překladatel a skladatel Robert Křesťan si cenu převzal evidentně zaskočen a dojat. 
A do třetice gratulace kontrabasistovi Tomášovi Liškovi, taktéž členovi Druhé trávy. Hráč na basu získal Anděla v kategorii Jazz za autorské album Hope, které natočil se svou skupinou Invisible World.
Tři Anděly si převzala úspěšná a lehce roztržitá Lenka Dusilová za album Řeka v kategoriich Album, Sólová interpretka a Skladba za píseň Vlákna. Žádnou ze tří nominací neproměnil Jaromír Nohavica.
Jako vzpomínku věnovanou Davidovi Stypkovi a všem muzikantům, kteří v loňském roce navždy odešli, zazpívali jeho píseň Kříž v doprovodu skupiny Bandjeez Ewa Farna, Mirai Navrátil a Kateřina Marie Tichá (Anděl za Objev).
Ocenění ve všech kategoriích a zprávu naleznete na stránkách Ceny Anděl Coca Cola. Všem blahopřejeme!
Záznam přenosu je ke shlédnutí v i-vysílání České televize, z něhož vybírám píseň Roberta Křesťana a Druhé trávy Kdybys mě zabila.

Sdílet na...
Kam dál?

» Speciální host Malostranské besedy: Robert Křesťan a Druhá tráva (FOLKtime.cz)

» Soutěž o vítězné CD ankety Album roku 2017 Radia Proglas ()

» Ceny Anděl 2022 zveřejnily výsledky 1. kola tříkolového hlasování. (Džexna)

» V Zahradě mezi Nashvillem a Toledem (Školník)

» Nové CD Druhé trávy pokřtí Peter Rowan! (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib