gototop
31.05.2010 Finále VII. ročníku Notování již tento týden! (Rada Notování)    Tisk
PR

Stejně jako všechny večery VII. ročníku, proběhne i finále Notování na scéně klubu Kocour v Divadle Gong na Sokolovské třídě č. 191. Dnem D je čtvrtek 3. června 2010. Moderátorka finálového večera Petra Chmelařová z Rádia Folk uvítá diváky v hledišti a zároveň první finalisty na scéně přesně v 19.30 hod!

Honza Donald Jícha jako soutěžící VI. ročníku Notování.
Honza Donald Jícha jako soutěžící VI. ročníku Notování.
foto: Jirka Paparaci Šámal

Finalisty VII. ročníku Notování jsou vítězstvím u diváků nominované skupiny Fajnbeat - Praha, Kámen úrazu - Praha, Půl dechu do měchu - Hořovice a X-tet - Jindřichův Hradec, na divokou kartu Rady Notování postupující duo Petr & Jitka Šottovi ze Slatiňan u Chrudimi. Šestým finalistou je duo Al Boss z Českých Budějovic, které vybrala po posledním semifinálovém večeru Rada Notování jako náhradníka pro finále. Nastupují místo dua Svitky, které se muselo z pracovních důvodů vzdát druhé divoké karty Rady Notování. Že je soutěž postavena především na diváckém hlasování možná není třeba po sedmi letech opakovat. Letos je nicméně změna! Zatímco v předchozích letech dostávali finalisté pouze upomínkové a prestižní ceny, letos poprvé, díky grantu nadace Život umělce a podpoře partnerské firmy Music City, finalisté soutěží i o opravdu hodnotné ceny - a o to je váš hlas pro toho nejlepšího, nebo vašeho nejoblíbenějšího, důležitější!

Hostem večera bude již tradičně vítěz předchozího ročníku, letos tedy písničkář, spisovatel, cestovatel a dobrodruh Honza Donald Jícha obklíčen hudebním hloučkem svých kamarádů, ve kterém bude Donaldovu kytaru mistrovsky doprovázet na kontrabas, stejně jako v minulém ročníku, Jenda Kříženecký.

K šířícím se nepodloženým fámám, že tímto večerem se Notování s klubem Kocour loučí, oznamujeme, že je to pravda. Kde 2. září 2010 začne a proběhne celý VIII. ročník, to se dozvíte v Kocourovi během finálového večera, nebo po něm na stránkách Notování http://www.notovani.cz/, spolu s výsledky finále.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib