gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

31.05.2010 Finále VII. ročníku Notování již tento týden! (Rada Notování)    PDF Tisk Email
PR

Stejně jako všechny večery VII. ročníku, proběhne i finále Notování na scéně klubu Kocour v Divadle Gong na Sokolovské třídě č. 191. Dnem D je čtvrtek 3. června 2010. Moderátorka finálového večera Petra Chmelařová z Rádia Folk uvítá diváky v hledišti a zároveň první finalisty na scéně přesně v 19.30 hod!

Honza Donald Jícha jako soutěžící VI. ročníku Notování.
Honza Donald Jícha jako soutěžící VI. ročníku Notování.
foto: Jirka Paparaci Šámal

Finalisty VII. ročníku Notování jsou vítězstvím u diváků nominované skupiny Fajnbeat - Praha, Kámen úrazu - Praha, Půl dechu do měchu - Hořovice a X-tet - Jindřichův Hradec, na divokou kartu Rady Notování postupující duo Petr & Jitka Šottovi ze Slatiňan u Chrudimi. Šestým finalistou je duo Al Boss z Českých Budějovic, které vybrala po posledním semifinálovém večeru Rada Notování jako náhradníka pro finále. Nastupují místo dua Svitky, které se muselo z pracovních důvodů vzdát druhé divoké karty Rady Notování. Že je soutěž postavena především na diváckém hlasování možná není třeba po sedmi letech opakovat. Letos je nicméně změna! Zatímco v předchozích letech dostávali finalisté pouze upomínkové a prestižní ceny, letos poprvé, díky grantu nadace Život umělce a podpoře partnerské firmy Music City, finalisté soutěží i o opravdu hodnotné ceny - a o to je váš hlas pro toho nejlepšího, nebo vašeho nejoblíbenějšího, důležitější!

Hostem večera bude již tradičně vítěz předchozího ročníku, letos tedy písničkář, spisovatel, cestovatel a dobrodruh Honza Donald Jícha obklíčen hudebním hloučkem svých kamarádů, ve kterém bude Donaldovu kytaru mistrovsky doprovázet na kontrabas, stejně jako v minulém ročníku, Jenda Kříženecký.

K šířícím se nepodloženým fámám, že tímto večerem se Notování s klubem Kocour loučí, oznamujeme, že je to pravda. Kde 2. září 2010 začne a proběhne celý VIII. ročník, to se dozvíte v Kocourovi během finálového večera, nebo po něm na stránkách Notování http://www.notovani.cz/, spolu s výsledky finále.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib