gototop
14.06.2010 Chcete si zanotovat na Notování? (Rada Notování)    Tisk
PR

Písničková soutěž Notování vstupuje do 8. ročníku za podpory Music City a Nadace Život umělce. Novým místem účinkování se stane Music Hall v 1. patře Music City v Ocelářské ulici 937/39 v Praze 9, jen 200 metrů od stanice metra Českomoravská. Hraje se každý první čtvrtek v měsíci a začínáme 2. září 2010.

Jste-li narozeni na této planetě, cítíte-li se býti dostatečně mladým, zajímavým a dosud neobjeveným hudebním talentem, jste-li písničkářkou, písničkářem, duem či skupinou, máte nyní šanci přihlásit se do soutěže. Napíšete-li nám na mailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , pošleme vám soutěžní řád Notování a přihlašovalo, po jehož vyplnění a odeslání zpět se lze do soutěže přihlásit. Přihlášení neodkládejte neboť kapacita soutěže je jen 36 interpretů. Řadu dalších informací o Notování najdete na stránkách www.notovani.cz.

Co vám můžeme slíbit?

Slušné zacházení, milé a pohodové prostředí. Kvalitní zvuk. Nahrávky vašeho soutěžního vystoupení. Večer zpestřený vystoupením hosta. Od nového ročníku také hodnocení každého soutěžícího zaslané mailem po vystoupení.

V hledišti pravidelně sedí dramaturgové dalších hudebních akcí, kteří si vybírají. Soutěžní večery ze záznamu vysílá Rádio Folk, jeden z finalistů živě vystoupí v pořadu Jak se vám líbí Rádia Proglas, z nahrávek čerpá také Rádio Samson pro svoji hitparádu Samsonovy štafle a pořad Folkmenu Miloše Kellera na Country rádiu. Vítěz i finalisté vystoupí na akcích, se kterými spolupracujeme např. Muzika v Hrádku u Rokycan, FOLKomín, Amfolkfest a další. Na serveru FOLKtime najdete z každého večera výsledky i fotoreportáž. Informace pravidelně přináší také časopis Folk a server e-portýr. Startovné po vás nechceme, stejně tak ale ani nemůžeme slíbit žádný příspěvek za vystoupení či cestovné.

A hlavně věříme, že se nám opět do nového prostředí podaří přenést to nejdůležitější – radost ze setkávání se s lidmi a písničkami.

Těší se na vás Rada Notování

Romana Rejka Balcarová, Brigita Kytka Vidimská, Pavlína Bublina Plchová, Karel Cimbura Vidimský, Milan Belmondo Plch, Honza Dobiáš a Olda Dolejš


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib