gototop
08.07.2011 26. Folková noc již za dva týdny (Milan Lamač)    Tisk
PR
V letošním roce si příznivci folku a country jistě nenechají ujít již 26. ročník Folkové noci,  který  se  již  tradičně  uskuteční  v Dolánkách  u  Turnova za  Dlaskovým  statkem.
Celý program  začíná  pátek  22.7. od 20,00 hod. velkým country bálem. K  tanci  a  poslechu   hraje  skupina  KTP  z  Mladé  Boleslavi. Sobotní  program  začíná v 10,00 hod. a potrvá až do jedné hodiny po půlnoci.
Pro letošní ročník  je  určitě  zajímavou  novinkou  program  na  dvou pódiich, kde  se  vystřídá  celkem  21  známých kapel  a písničkářů  jako  např. Kamelot, Nezmaři, Jaroslav Samson Lenk, Ivo Jahelka a  spousta  dalších ( viz.program ) na  www.folkovanoc.cz .
Pro  návštěvníky  festivalu  je  připraveno  také  bohaté  občerstvení, stánky se suvenýry  a další  doprovodný  program, který bude  rozšířen o program u vody a na vodě.  Tento program  bude  rozdělen  na  dětské aktivity  jako  například (malování  s  vodníkem , navlékání korálků, trampolína  a další ).  Program  pro  mládež  a  dospělé  bude  akčnější,  bude  zde  možné  například ( lukostřelba z
profesionálních luků,  slalom na lodích,  slack line,  nízké  lanové  překážky, skákací boty,  jízda  na  segway  a  další  aktivity, výlety  na  lodích z Malé Skála na festival do Dolánek ,více  se  dozvíte  na  webových  stránkách  Folkové noci.
Stanování  je  pro návštěvníky  zajištěno  přímo  v areálu  festivalu.

Vstupenky  za 250,- Kč( děti do 12-ti let,ZTP/P + 1 dospělý mají vstup zdarma) je možné zakoupit v síti Tickestream, v CK Čedok a Firo tour, v  Městském informačním centru v Turnově.
K dostání budou i na místě za 300,- Kč

Sdílet na...
Kam dál?

» Dvacáté Okolo Třeboně v obrazech (Školník)

» Mraufestu je 10 let... (Petr Sejk)

» 32. ročník Jizerské noty se blíží! (FOLKtime.cz)

» Jubilejní turné Slávka Janouška (Monty)

» Částečné ohlédnutí (Miloš Keller)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib