gototop
15.02.2012 Jednočlenný orchestr Circus Ponorka zahájí Hudební sklepy ve Vltavské (Jaromír Telenský)    Tisk
PR
Originální nu-folk one man show s názvem Circus Ponorka se odehraje již ve středu 15. února v Kulturním centru Vltavská. Projekt kytaristy, zpěváka a producenta Honzy Ponocného odstartuje ve Vltavské putovní festival Hudební sklepy, v rámci kterého vystoupí pět charizmatických písničkářů. Koncert začíná ve 20h v klubovém sále Elektra.
Honza Ponocný, muzikant s bezmála dvacetiletou profesionální zkušeností, zkouší věci dělat jinak a stal se tak jednou z nejzajímavějších hudebních událostí poslední doby. Na koncertě během chvilky za pomoci elektronických „mašinek“ a dvou mikrofonů poskládá zvuk celé kapely, v níž nechybí bicí, basa, několik kytarových partů a dokonce pěvecký sbor. Debutové album Do It Yourself (2008) vzniklo přesně v duchu svého jména. V listopadu minulého roku vydal Ponocný druhé album s názvem Perfect Days, které je zároveň soundtrackem k filmu režisérky Alice Nellis Perfect Days – I ženy mají své dny. Honza Ponocný se podílel na více jak čtyřiceti CD, produkoval několik platinových alb a má za sebou spolupráci s řadou špičkových hudebníků (Steve Walsh , Jean Couture, John Riley, Ivan Kral). Jeho písně nahráli například Ewa Farna, Lenka Dusilová, Aneta Langerová, Ridina Ahmed, Bradley Stratton a další. V současné době vystupuje kromě sólového projektu s Mekym Žbirkou a Václavem Koubkem. Napsal hudbu k dvěma celovečerním filmům režisérky Alice Nellis, k filmu Vaterland s Karlem Rodenem v hlavní roli a píše hudbu do připravovaného filmu o Exupérym.

Celoroční putovní festival písničkářů Hudební sklepy založil před více jak deseti lety písničkář Václav Koubek. Během roku představuje v klubech po celé České republice známá jména i talenty folkové scény a snaží se tak podpořit nezávislou klubovou scénu a vytvořit alternativu všudypřítomné konzumní kultuře.

Hudební sklepy v KC Vltavská:
15. 2. Circus Ponorka
22. 2. Martina Trchová Trio
14. 3. Sylvie Krobová
28. 3. Karolína Kamberská
5. 4. Václav Koubek

Informace o jednotlivých koncertech a kompletním programu KC Vltavská hledejte na webu www.vltavska.cz a Facebooku www.facebook.com/vltavska

Circus Ponorka
15 / 02 / 2012 od 20h
KC Vltavská / sál Elektra / Bubenská 1, Praha 7
Vstupenky 120 Kč v předprodeji Ticketportal a na pokladně KC Vltavská, 150 Kč na místě
.

Sdílet na...
Kam dál?

» KC Vltavská končí, utlumuje… (Školník)

» Muž, který nikdy nebyl in víc nehledá (Džexna)

» Klubové koncerty v KC Vltavská! (Václav Votruba)

» Vlasta Redl s novou kapelou v březnu ve Vltavské (FOLKtime.cz)

» Jak se křtí „Před úsvitem“? (Školník)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib