gototop
23.02.2023 Nový videoklip Otevřená srdce (František Zeman)    Tisk
Zajímavosti
(Z redakční pošty)
František Zeman
František Zeman
zdroj: https://frantisekzeman.cz/
Dobrý den, Folktime, rád bych vás informoval o vydání svého videoklipu k titulní písni mého stejnojmenného alba Otevřená srdce. Na hudební scénu vstupuji jako nový interpret, který má hudbu jako svůj celoživotní koníček.
Vydání videoklipu i alba je pro mě splněným snem. Snem, který jsem se rozhodl uchopit pořádně a udělat radost nejen sobě, ale i svému okolí. První videoklip, který vydávám, vznikl pod taktovkou zkušeného režiséra Matěje Balcara. Píseň je upřímným pohledem na téma samoty a toho, jak je důležité mít někoho, o koho se může člověk opřít.
Můj klip je první ochutnávkou z mého alba Otevřená srdce, o jehož vydání vás budu informovat.
O videoklipu
Videoklip vznikal v okolí Českolipska a Mimoňska a jeho režisérem byl již zmíněný Matěj Balcar. Je jemným svědectvím života lidí, kteří se potýkají se samotou a životními úskalími, ale v osobách kolem sebe nacházejí podporu. Část písně je pohledem na vzpomínky, které nás v těžkých chvílích mohou držet nad vodou.
O mně
Hudbě se věnuji od dvanácti let, kdy jsem začínal poprvé brnkat na kytaru. Stala se dlouhodobou vášní, která mě provází životem. Navzdory tomu, že z pozice ředitele technologické firmy nemám tolik volného času, kolik bych si přál, na hudbu jsem nikdy nezanevřel. I proto samotné album, z něhož píseň a videoklip pochází, vznikalo dva roky. Velkým vzorem pro mě byl vždy Dan Bárta, a to hlavně díky jeho životní a pěvecké cestě. Společně s Portou (83 - 85) to považuji za věci, které mě hudebně ovlivňují nejvíce.
Zde najdete všechny mé odkazy:
https://frantisekzeman.cz
Facebook, Instagram, Spotify
Hezký den a těším se na vaši zpětnou vazbu.
František Zeman
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib