gototop
17.07.2017 Country festival STARÝ DOBRÝ WESTERN se rozrůstá (SDW)    Tisk
Festivaly
Festival STARÝ DOBRÝ WESTERN se letos koná již po devatenácté, a i když je od loňska plnoletý, pořád se rozrůstá. Letos mu přibude třetí scéna a program bude probíhat tři dny. Příznivci jsou tedy vítáni na Bystřičce – přehradě (okres Vsetín) veReal Homemade Riding Creampie With Neighbourpornmobile dnech 4. - 6. srpna 2017.
Program na scéně Letní kino začne v pátek od 16 hodin vztyčením festivalové vlajky. Představí se A.M.Úlet, Stráníci, Holátka a okolo 19. hodiny Věra Martinová s kapelou. Od osmé večerní se pak můžete těšit na country bál pod širým nebem ve společnosti pořádající kapely Gympleři a v druhé půli večera k tanci zahraje velmi věrně zpívající i vypadající Michal Tučný Revival Plzeň.
SDW 2016
SDW 2016
foto: Robert Loukota
Sobotní den – 5. srpna – probíhá na třech scénách. Od 10 hodin se preluduje na nové scéně Kemp Ranč, od 11 hodin na scéně U Mokrošů a ve 13 hodin zahájí svůj program také scéna Letní kino koncertem Jardy Wykrenta s kapelou – hudebníka, písničkáře a dvorního textaře Marie Rottrové. V průběhu druhého festivalového dne se na pódiích vystřídají např. Neznámi (SK), Willie Jones Band (USA, SK), Monogram, Tarso Miller Trio (Brazílie), Pavlína Jíšová & Bababand a mnoho dalších.
Během večera pak potěší AG Flek, Allan Mikušek (SK), Rangers Band a mezinárodní formace Songs of the Fall (USA, SK). Tu tvoří Cia Cherryholmes (banjo, zpěv) a Stetson Adkisson (kytara, zpěv), doprovodná kapela je složena ze známých slovenských hudebníků. Sobotní program na scéně Letní kino uzavře kapela Rangers Band se známými hity kapely Rangers.
Věra Martinová na SDW v roce 2010
Věra Martinová na SDW v roce 2010
foto: Petr Steffek
Nedělní hudební program pak bude opět probíhat na scéně Kemp Ranč v dopoledních hodinách a poklidně uzavře celý náročný festivalový víkend.
Celou akci doladí stylový doprovodný program a v průběhu sobotního dne bude na scéně Letní kino předáno ocenění Association for Main Scene of Country Music.
Vstupné na scény Kemp Ranč a U Mokrošů je dobrovolné; zdarma je pak pro návštěvníky s platnou vstupenkou na scénu Letní kino.
Poprvé tři scény a tři dny – to je festival plný hvězd – to je devatenáctý STARÝ DOBRÝ WESTERN.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib