gototop
02.06.2008 Finále V. rocníku souteže Notování pod Vyšehradem klepe na dvere (Karel Vidimský ­ Cimbura)    Tisk
PR

O tom, že finále půlkulatě jubilejního ročníku soutěže folkových a hudebně příbuzných interpretů proběhne již tento týden, ve čtvrtek 5. června 2008 od 19.30 v P-klubu Trojická 10 v Praze 2, jste určitě četli na stránkách FOLKtimu už několikrát. A že

foto: http://www.bodlo.cz/bodlo ©

Kapelník vítězného Bodla Olda Pulkrt přebírá ceny IV. ročníku

 foto: http://www.bodlo.cz/bodlo ©

zdesoutěží finalisté Bob a Bobci z Křižanova, Fajnbeat z Prahy, Dana Houdková z Prahy, Netřísk z Chodova u Karlových Varů a Půl dechu do měchu z Hořovic a Berouna zde uvádím také spíš proto, aby byly po nějakém čase pod jejich názvy znovu zakódovány adresy jejich webových stránek. A pro kompletnost dodávám, že šestým finalistou je Tamaral, služebně mladý soubor zkušených muzikantských kozáků žijících v Praze a na Českomoravské vysočině. Horlivě spolu muzicírují a rozšiřují obsazení už skoro rok a půl, ale jejich webové stránky jsou teprve ve vývoji. Oproti tomu speaker finálového soutěžení Jeroným Lešner, host večera, loňský vítěz soutěže, skupina Bodlo a Notování zvučící agentura Kubahudba webové stránky mají. Máte tak možnost seznámit se takřka se všemi aktéry finále v P-klubu dříve, než se na něj vypravíte!

Spíš než abych zde marně protřepával to, co si můžete přečíst na webech, chci zde poděkovat všem, kteří nám pomohli s propagací letošního finále. Je to především Michal Miklánek, který ochotně zhotovil banner. Ten můžete potkat v posledních dnech nejen na mediálně partnerských serverech a na stránkách patronky soutěže, kapely Sekvoj, ale i na webu některých finalistů (dle jejich rozhodnutí a možností). Zvukovou propagaci jistí Rádio Folk a Miloš Keller, který nás podporuje na vlnách Country Rádia. Všem jim patří náš veliký dík, stejně jako časopisu Folk & country a našim kamarádům z kapel Stráníci a Epy de Mye za pověšení banneru na jejich webových stránkách.

Navštívíte-li finále tohoto ročníku Notování a bude-li se vám tento večer líbit, vzpomeňte si na naše propagátory. A nebudete-li spokojeni, nebo budete-li mít nějaké výhrady či připomínky, prosíme vás, řekněte to nám, nebo napište na naši adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Děkujeme vám! Velmi se těšíme na vaši účast při finále v Trojické, kde budete spolurozhodovat o tom, kdo si odnese putovní cenu, palmu vítězství a další odměny pro vítěze.

Za Pořadatelskou radu Notování pod Vyšehradem

 

 

 

 

 

 

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib