gototop
02.04.2012 2. semifinále Notování bude již tento čtvrtek (Rada Notování)    Tisk
PR
Do konce devátého ročníku písničkové soutěže Notování zbývají už jen tři večery. Prvním z nich je v pořadí již druhé semifinále, které proběhne v Music City Clubu v Praze 9 ve čtvrtek 5. dubna 2012 od 19:30.

V úvodní, soutěžní části večera tentokrát vystoupí čtyři kapely a jedno duo. Budou to Alternativa z Plzně, východočeský Strunovrat, Věneband z Litomyšle, pražská kapela XXLive a plzeňští Jiří Mucha & Jana Balejová… Překvapením i pro nás je tentokrát host večera: Dlouho dopředu jsme ohlašovali Druhou mízu Vojty Zíchy, všechno bylo dokonale domluveno a nikoho nenapadlo, že na Vojtu padnou překvapivě, mimořádně a neodvolatelně zrovna na 5. duben pracovní povinnosti až do večerních hodin.
Přelet M.S.
Přelet M.S.
foto: Archiv FT
V jeho kapele ale hraje Romana Tomášková, takže bylo jasné, že její domovská kapela bude pro ten večer volná! Dohoda byla velmi snadná - děkujeme! Je nám sice líto, že nevystoupí původně ohlášený host, ale zároveň je pro nás velkou radostí oznámit všem, že jako host 2. semifinále vystoupí pohodové dámské trio Přelet M. S. z Blovic a že se na něj moc těšíme!

A co vy? Lákaní vás Přeletky? Je mezi soutěžícími váš oblíbenec, kterému chcete pomoci k postupu do finále svým hlasem? Nebo vás zajímají méně známí, ale kvalitní muzikati, kterými bude první část programu přímo nabita? Pak není nic snazšího, než ve čtvrtek dojet metrem B na stanici Českomoravská a dvěstěmetrovou procházkou dojít a jedno patro výtahem dojet do Music City Clubu, kde se na vás budeme těšit nejen my a naši soutěžící, ale i děvčata z Přeletu M. S.!

Sdílet na...
Kam dál?

» V únoru opět do F-klubu v Pardubicích! (Jana Štěpánková)

» Výsledky 2. základního kola IX. ročníku Notování (Rada Notování)

» Jako tenkrát pod Vyšehradem (Karel Vidimský - Cimbura)

» 1. semifinále Notování (Miloš Keller)

» Zkuste Notování – ročník desátý (Rada Notování)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib