gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

02.04.2012 2. semifinále Notování bude již tento čtvrtek (Rada Notování)    PDF Tisk Email
PR
Do konce devátého ročníku písničkové soutěže Notování zbývají už jen tři večery. Prvním z nich je v pořadí již druhé semifinále, které proběhne v Music City Clubu v Praze 9 ve čtvrtek 5. dubna 2012 od 19:30.

V úvodní, soutěžní části večera tentokrát vystoupí čtyři kapely a jedno duo. Budou to Alternativa z Plzně, východočeský Strunovrat, Věneband z Litomyšle, pražská kapela XXLive a plzeňští Jiří Mucha & Jana Balejová… Překvapením i pro nás je tentokrát host večera: Dlouho dopředu jsme ohlašovali Druhou mízu Vojty Zíchy, všechno bylo dokonale domluveno a nikoho nenapadlo, že na Vojtu padnou překvapivě, mimořádně a neodvolatelně zrovna na 5. duben pracovní povinnosti až do večerních hodin.
Přelet M.S.
Přelet M.S.
foto: Archiv FT
V jeho kapele ale hraje Romana Tomášková, takže bylo jasné, že její domovská kapela bude pro ten večer volná! Dohoda byla velmi snadná - děkujeme! Je nám sice líto, že nevystoupí původně ohlášený host, ale zároveň je pro nás velkou radostí oznámit všem, že jako host 2. semifinále vystoupí pohodové dámské trio Přelet M. S. z Blovic a že se na něj moc těšíme!

A co vy? Lákaní vás Přeletky? Je mezi soutěžícími váš oblíbenec, kterému chcete pomoci k postupu do finále svým hlasem? Nebo vás zajímají méně známí, ale kvalitní muzikati, kterými bude první část programu přímo nabita? Pak není nic snazšího, než ve čtvrtek dojet metrem B na stanici Českomoravská a dvěstěmetrovou procházkou dojít a jedno patro výtahem dojet do Music City Clubu, kde se na vás budeme těšit nejen my a naši soutěžící, ale i děvčata z Přeletu M. S.!

Sdílet na...
Kam dál?

» Notování – reportáž ze 4. a pozvánka na 5. kolo (Rada Notování)

» Výsledky 3. základního kola IX. ročníku Notování (Rada Notování)

» Notování tak trochu s internetem, tak trochu s mobilem (Cimbura)

» Zkuste Notování, ročník dvanáctý (Belmondo)

» Notování 6. března 2014 a taky před měsícem (Rada Notování)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223242526
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib