gototop
04.05.2015 Notování naposledy před finálovým večerem! (Rada Notování)    Tisk
PR
A je to tady! Večer 7. května, při 3. semifinále XII. ročníku písničkové soutěže Notování, se všichni dozvíme, koho uvidíme o měsíc později ve finálovém klání! Ještě před tím, od 19:30 na scéně pražského Music City Clubu ale předvede co umí posledních šest semifinalistů. Budou to skupiny Kabája a Nautica z Jablonce nad Nisou, brněnská formace Petr Kovač a přátelé z GML, Trio P.E.S. z Františkových Lázní, stejně početná jihlavská kapela Rendez-fou a duo Michal Willie Sedláček & Eva Trnková z Plzně.
Jakub Noha
Jakub Noha
foto: Katka Esserová
Jediným muzikantem z Prahy vystupujícím v tomto večeru bude jeho host, písničkář Jakub Noha, zkušený harcovník folk-rockovou scénou již od poloviny 70. let minulého století. Po většinu jeho kariéry potkáváme tohoto zpěváka a kytaristu na scénách po celé republice s jeho Noha bandem za zády. Oproti tomu scéna Notování bude dějištěm jednoho z bardových méně četných sólových vystoupení.
Suma sumárum lze říci, že tentokrát to bude dost dobrý večer! Možná lepší, než v sousední O2 aréně, kde souběžně probíhá MS v hokeji, které je příčinou četných dopravních omezení v jejím okolí. MHD ale fungovat bude. Dokonce prý nadstandardním způsobem! A to by se mohlo stát další pozoruhodností večera 7. května.

Součástí těchto pozvánek obyčejně bývá odkaz na reportáž a výsledky minulého kola. Reportáže z 2. semifinále byly napsány dvě. První napsal a souběžně publikoval na stránkách FOLKtimu a na úvodní straně webu Notování Miloš Keller. Druhá je dílem Balíka a Cimbury a vyšla rovněž na webu Notování, kde jsou pod oběma reportážemi publikovány i výsledky. Mrkněte se tam!
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib