gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

04.05.2015 Notování naposledy před finálovým večerem! (Rada Notování)    PDF Tisk Email
PR
A je to tady! Večer 7. května, při 3. semifinále XII. ročníku písničkové soutěže Notování, se všichni dozvíme, koho uvidíme o měsíc později ve finálovém klání! Ještě před tím, od 19:30 na scéně pražského Music City Clubu ale předvede co umí posledních šest semifinalistů. Budou to skupiny Kabája a Nautica z Jablonce nad Nisou, brněnská formace Petr Kovač a přátelé z GML, Trio P.E.S. z Františkových Lázní, stejně početná jihlavská kapela Rendez-fou a duo Michal Willie Sedláček & Eva Trnková z Plzně.
Jakub Noha
Jakub Noha
foto: Katka Esserová
Jediným muzikantem z Prahy vystupujícím v tomto večeru bude jeho host, písničkář Jakub Noha, zkušený harcovník folk-rockovou scénou již od poloviny 70. let minulého století. Po většinu jeho kariéry potkáváme tohoto zpěváka a kytaristu na scénách po celé republice s jeho Noha bandem za zády. Oproti tomu scéna Notování bude dějištěm jednoho z bardových méně četných sólových vystoupení.
Suma sumárum lze říci, že tentokrát to bude dost dobrý večer! Možná lepší, než v sousední O2 aréně, kde souběžně probíhá MS v hokeji, které je příčinou četných dopravních omezení v jejím okolí. MHD ale fungovat bude. Dokonce prý nadstandardním způsobem! A to by se mohlo stát další pozoruhodností večera 7. května.

Součástí těchto pozvánek obyčejně bývá odkaz na reportáž a výsledky minulého kola. Reportáže z 2. semifinále byly napsány dvě. První napsal a souběžně publikoval na stránkách FOLKtimu a na úvodní straně webu Notování Miloš Keller. Druhá je dílem Balíka a Cimbury a vyšla rovněž na webu Notování, kde jsou pod oběma reportážemi publikovány i výsledky. Mrkněte se tam!
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib