gototop
11.06.2018 Chcete si notovat s námi? Přihlaste se do Notování (Belmondo)    Tisk
PR
Letošní ročník písničkové soutěže Notování dospěl do finále a již je v plné přípravě ročník šestnáctý. Jeho základní kola budou probíhat první čtvrtky v měsíci od září letošního roku do února roku příštího. Notovat se opět bude v Music Pointu v 1. patře Music City v Ocelářské ulici 937/39 v Praze 9, jen 200 metrů od stanice metra Českomoravská za vydatné podpory samotného Music City a dalších našich nejen mediálních partnerů.
Jste-li narozeni na této planetě, cítíte-li se býti dostatečně mladým, zajímavým a dosud neobjeveným hudebním talentem, jste-li písničkářkou, písničkářem, duem či skupinou, máte nyní šanci do neděle 17. 6. 2018 projevit zájem o účast. Napíšete-li nám na mailovou adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , sami vám pošleme další instrukce, jak se do soutěže lze definitivně přihlásit. Řadu dalších informací o Notování najdete na stránkách www.notovani.cz.
Co vám můžeme slíbit?
Slušné zacházení, milé a pohodové prostředí. Kvalitní zvuk. Nahrávky vašeho soutěžního vystoupení. Večer zpestřený vystoupením hosta. Zaslání výsledků vašich jednotlivých soutěžních písniček. Hodnotné ceny pro finalisty soutěže. V hledišti pravidelně sedí dramaturgové dalších hudebních akcí, kteří si vybírají. Nahrávky se objevují ve vysílání rádií. Vítěz i finalisté vystoupí na akcích a festivalech, se kterými spolupracujeme. Startovné po vás nechceme, stejně tak ale ani nemůžeme slíbit žádný příspěvek za vystoupení či cestovné.
A hlavně věříme, že se nám opět podaří to nejdůležitější, připravit soutěž, při které větším přínosem než samotné vítězství je radost ze setkávání se s písničkami a lidmi kolem nich.
Těší se na vás Rada Notování
Romana Rejka Balcarová, Brigita Kytka Vidimská, Pavlína Bublina Plchová, Karel Cimbura Vidimský, Milan Belmondo Plch, Emil Pinďa Makal, Honza Dobiáš, Olda Dolejš a Petr Balík Vohnout

Sdílet na...
Kam dál?

» Chcete si notovat s námi? Přihlaste se do Notování ()

» Únorové Notování (Miloš Keller)

» Notování minule (5. 4. 2018) a příště (3. 5. 2018) (Karel Vidimský - Cimbura)

» Notování minule (3. 5. 2018) a příště (7. 6. 2018) (Karel Vidimský - Cimbura)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib