gototop
06.01.2023 První deska Větrna Vyplouvá (Džexna)    Tisk
Novinky
Liberecká skupina Větrno po téměř třiceti letech fungování dokončuje své první studiové album Vyplouvá. Pomůžete jim vyplout daleko za hranice folku? V únoru 2021 chtěli během víkendu natočit malé demo pro pořadatele festivalů a své nejvěrnější fanoušky. A nakonec z toho bude deska se vším všudy. Na serveru Hithit si můžete poslechnout ukázky, podpořit vydání alba a zároveň vybírat z řady odměn.
Petr Peuker, zakládající člen, kapelník a autor většiny písní o projektu píše:
Máme za sebou řadu koncertů a hudebních zážitků na všedních i nevšedních místech, ale nahrávací studio pro nás bylo novinkou. Po více než roce natáčení se blížíme ke konci a rádi bychom vás požádali o pomoc s částečným pokrytím nákladů. Fouknete nám do plachet?
Co je náš cíl?
Udělat radost nám i vám. Máme nahraných jedenáct skladeb a přidal se i jeden host, který nás posunul mimo obvyklé folkové vody. Takže máme něco nového i pro ty, co nás již znají. Teď to všechno chceme zhmotnit v podobě lesklé kulaté placky. A tu chceme obléknout do slušivého barevného kabátku.
Kdo jsme?
Větrno je malá kapela s velkou historií. Když někteří z nás začínali hrát pro publikum, jiní z nás ještě nebyli na světě. Ale dohromady nám to celkem klape. Pokud jste někdy slyšeli libereckou kapelu Jen Tak, tak jistě víte. A když se k tomu přidá náš vzácný host, mistr přes bicí nástroje, pan Václav Pohl, tak je na co se těšit.
Dvě písničky z alba Vyplouvá si poslechněte zde: https://bandzone.cz/_91946


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib