gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

06.01.2023 První deska Větrna Vyplouvá (Džexna)    PDF Tisk Email
Novinky
Liberecká skupina Větrno po téměř třiceti letech fungování dokončuje své první studiové album Vyplouvá. Pomůžete jim vyplout daleko za hranice folku? V únoru 2021 chtěli během víkendu natočit malé demo pro pořadatele festivalů a své nejvěrnější fanoušky. A nakonec z toho bude deska se vším všudy. Na serveru Hithit si můžete poslechnout ukázky, podpořit vydání alba a zároveň vybírat z řady odměn.
Petr Peuker, zakládající člen, kapelník a autor většiny písní o projektu píše:
Máme za sebou řadu koncertů a hudebních zážitků na všedních i nevšedních místech, ale nahrávací studio pro nás bylo novinkou. Po více než roce natáčení se blížíme ke konci a rádi bychom vás požádali o pomoc s částečným pokrytím nákladů. Fouknete nám do plachet?
Co je náš cíl?
Udělat radost nám i vám. Máme nahraných jedenáct skladeb a přidal se i jeden host, který nás posunul mimo obvyklé folkové vody. Takže máme něco nového i pro ty, co nás již znají. Teď to všechno chceme zhmotnit v podobě lesklé kulaté placky. A tu chceme obléknout do slušivého barevného kabátku.
Kdo jsme?
Větrno je malá kapela s velkou historií. Když někteří z nás začínali hrát pro publikum, jiní z nás ještě nebyli na světě. Ale dohromady nám to celkem klape. Pokud jste někdy slyšeli libereckou kapelu Jen Tak, tak jistě víte. A když se k tomu přidá náš vzácný host, mistr přes bicí nástroje, pan Václav Pohl, tak je na co se těšit.
Dvě písničky z alba Vyplouvá si poslechněte zde: https://bandzone.cz/_91946


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib