gototop
09.09.2019 Epydemye a Vladimír Mišík představili začátkem září nové klipy (Džexna)    Tisk
Novinky
V neděli 1. září v 18:45, přímo v čase Večerníčka, měl premiéru klip Milé děti, píseň ze stejnojmenného alba, které vydala skupina Epydemye a pokřtila na Prázdninách v Telči. "Hlavní slovo v tomhle díle mají děti, proto jsme jako nejvhodnější termín premiéry vybrali večer před začátkem školního roku," píše skupina na svém webu.
Epydemye klip natočila se scenáristou a režisérem Davidem Soldátem, se kterým spolupracovala již na klipu Skočil jsem do tmy z andělského alba Kotlina. David Soldát stejně jako skupina pochází z Týna nad Vltavou. Kameramanem byl Štěpán Vinkler.
Novou desku Milé děti Epydemye představí v plné sestavě na třech koncertech: 24. října v Brně na Musilce, 11. listopadu v Praze v Divadle Za plotem a 29. listopadu v Týně nad Vlatavou v Sokolovně.
Během prvního týdne klip zaznamenal více než 7 500 shlédnutí. A vy jste jej ještě neviděli? Prosím, zde je:
 
A v úterý 3. září proběhla v pražském klubu wife fucks boyfriend. husband fucks doll.pornmobileJazzDock premiéra klipu ke skladbě Jednou z nového alba Vladimíra MišíkaJednou tě potkám. Na natáčení se podílela osvědčená jména - kameraman Vladimír Smutný (držitel sedmi Českých lvů) a střihač Pavel Hrdlička (Český lev za film Hořící keř). Scénáře a režie se ujala mladá autorská dvojice Maja Hamplová a Matěj Chlupáček, která spolupracuje už pět let.
“Jde v písni o lásku nebo o smrt? Senzační je, že si můžete vybrat. Já už se ale jako stárnoucí muž přikláním k druhé variantě,” říká otevřeně Vladimír Mišík. Klip se odehrává v Praze na Letné a podle autorky scénáře to byla jasná volba: “Je to prostředí, kde Vláďa strávil celý život a kde se cítí dobře.”
Album Jednou tě potkám vychází ve formě CD, LP a digitálně na labelu 100PROmotion v pátek 20. září 2019 (resp. 4. října pro LP) v distribuci společnosti Supraphon. Křest alba se koná 24. listopadu v pražském Divadle Archa.

Sdílet na...
Kam dál?

» Na Prázdninách v Telči vystoupí přes sto kapel v čele s Tommym Emmanuelem (FOLKtime.cz)

» Folkové prázdniny oznamují „snový“ výběr domácích účinkujících (Michal Schmidt)

» Recenzentovy resty před koncem roku - 1. část (Miloš Keller)

» Prázdniny začaly v Třeboni již popětadvacáté (Džexna)

» Vladimír Mišík & ETC... zahajují rok koncertem 11. ledna ve Švandově divadle (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib