gototop
01.03.2021 Alasdair Bouch vydal nový videoklip Out Of My Mind (FOLKtime.cz)    Tisk
Novinky
Britský písničkář a skladatel žijící v Praze Alasdair Bouch představil začátkem února na digitálních platformách nový singl Out Of My Mind. Ke vzniku nové písně uvedl: "Tenhle singl jsem vydal po více než šesti letech, protože jsem se soustředil na psaní textů a hudby pro ostatní, především domácí hudebníky. Jsem také certifikovaný trenér anglické vokální výslovnosti, spolupracuji se zpěváky a herci, abych jim pomohl zdokonalit jejich akcent a anglickou výslovnost. Tento neobvyklý čas, plný výzev, mi dal příležitost věnovat se i mé vlastní muzice."
V pátek, 26. února, Alasdair Bouch zveřejnil ke své nejnovější písni Out Of My Mind videoklip na YouTube. Ve stylu „Udělej si sám“ si jej režíroval, natočil (v pražských Riegrových sadech) a upravil.
Alasdair Bouch je anglický singer-songwriter žijící v Praze, multi-instrumentalista, textař, skladatel, a trenér anglické vokální výslovnosti.
Písničkář:
Muzikantem na plný úvazek se stal teprve před 11 lety, ale s vystupováním má více než 30 let zkušeností. Alasdair hrál na více než 1250 koncertech a festivalech po celém světě a během této doby si získal pověst zpěváka s nezaměnitelným hlasem. Jeho turné ho zavedla do Evropy a České republiky. Od roku 2010 Alasdair v České republice nahrál a vydal kritiky uznávaná čtyři alba a dvě live EP ze série archivních koncertních nahrávek, pořízených v ČR. V současné době pracuje na EP čtyř nových skladeb pro vydání v dubnu 2021, po kterém bude následovat očekávané páté album, které by mělo vyjít v létě 2021.
Diskografie:
First Person Singular (2010) - městský folk-blues
Second-hand Lullabies (2011) - melodický indie-pop & soul
Third Time Lucky (2013) - hard-rock & folk-jazz
Go Forth! (2014) - alternative-folk
Live in Little Paris (EP, 2016) - live & solo
Live at the Flicks (EP, 2018) - live & solo
Textař a skladatel:
Alasdair píše celé písně nebo melodie či texty pro umělce napříč všemi hudebními žánry. Opravuje také texty nepůvodních anglických textařů. Jeho spolupráce a spoluautorství vyústily v miliony streamů a zhlédnutí na YouTube a objevily se ve filmu, divadle a reklamě. Mezi nedávné domácí spolupráce patří Debbi, Lake Malawi, AquaBabes, Jakub Ondra, Mydy, Dommi, Thom Artway & Lenny.
Spolupracoval s předními producenty v České republice i v zahraničí: Dušan Neuwerth (Tata Bojs), Viktor Dyk, Jiří Burian (Kapitán Demo), Boris Carloff (Kryštof), Eddie Stevens (Jana Kirschner) a ODD (Debbi).
Spolupracuje s významnými i nezávislými vydavatelstvími, vede také anglické workshopy skládání písní a v poslední době hostuje na hudebních konferencích v České republice (Nouvelle Praha) a Rumunsku (Mastering the Music Business).
Jako certifikovaný trenér anglické vokální výslovnosti spolupracuje Alasdair se zpěváky, aby jim pomohl zdokonalit jejich akcent pro studiové a živé vystoupení. Jeho práce zahrnuje také koučování anglické výslovnosti pro divadelní, filmové a televizní herce.
Alasdair Bouch nabízí poradenské služby umělcům, pomáhá jim orientovat se ve složitém světě autorských práv a hudebního průmyslu. Poskytuje také kompletní anglickou jazykovou korekturu pro stávající materiály.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib