gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

01.03.2021 Alasdair Bouch vydal nový videoklip Out Of My Mind (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
Novinky
Britský písničkář a skladatel žijící v Praze Alasdair Bouch představil začátkem února na digitálních platformách nový singl Out Of My Mind. Ke vzniku nové písně uvedl: "Tenhle singl jsem vydal po více než šesti letech, protože jsem se soustředil na psaní textů a hudby pro ostatní, především domácí hudebníky. Jsem také certifikovaný trenér anglické vokální výslovnosti, spolupracuji se zpěváky a herci, abych jim pomohl zdokonalit jejich akcent a anglickou výslovnost. Tento neobvyklý čas, plný výzev, mi dal příležitost věnovat se i mé vlastní muzice."
V pátek, 26. února, Alasdair Bouch zveřejnil ke své nejnovější písni Out Of My Mind videoklip na YouTube. Ve stylu „Udělej si sám“ si jej režíroval, natočil (v pražských Riegrových sadech) a upravil.
Alasdair Bouch je anglický singer-songwriter žijící v Praze, multi-instrumentalista, textař, skladatel, a trenér anglické vokální výslovnosti.
Písničkář:
Muzikantem na plný úvazek se stal teprve před 11 lety, ale s vystupováním má více než 30 let zkušeností. Alasdair hrál na více než 1250 koncertech a festivalech po celém světě a během této doby si získal pověst zpěváka s nezaměnitelným hlasem. Jeho turné ho zavedla do Evropy a České republiky. Od roku 2010 Alasdair v České republice nahrál a vydal kritiky uznávaná čtyři alba a dvě live EP ze série archivních koncertních nahrávek, pořízených v ČR. V současné době pracuje na EP čtyř nových skladeb pro vydání v dubnu 2021, po kterém bude následovat očekávané páté album, které by mělo vyjít v létě 2021.
Diskografie:
First Person Singular (2010) - městský folk-blues
Second-hand Lullabies (2011) - melodický indie-pop & soul
Third Time Lucky (2013) - hard-rock & folk-jazz
Go Forth! (2014) - alternative-folk
Live in Little Paris (EP, 2016) - live & solo
Live at the Flicks (EP, 2018) - live & solo
Textař a skladatel:
Alasdair píše celé písně nebo melodie či texty pro umělce napříč všemi hudebními žánry. Opravuje také texty nepůvodních anglických textařů. Jeho spolupráce a spoluautorství vyústily v miliony streamů a zhlédnutí na YouTube a objevily se ve filmu, divadle a reklamě. Mezi nedávné domácí spolupráce patří Debbi, Lake Malawi, AquaBabes, Jakub Ondra, Mydy, Dommi, Thom Artway & Lenny.
Spolupracoval s předními producenty v České republice i v zahraničí: Dušan Neuwerth (Tata Bojs), Viktor Dyk, Jiří Burian (Kapitán Demo), Boris Carloff (Kryštof), Eddie Stevens (Jana Kirschner) a ODD (Debbi).
Spolupracuje s významnými i nezávislými vydavatelstvími, vede také anglické workshopy skládání písní a v poslední době hostuje na hudebních konferencích v České republice (Nouvelle Praha) a Rumunsku (Mastering the Music Business).
Jako certifikovaný trenér anglické vokální výslovnosti spolupracuje Alasdair se zpěváky, aby jim pomohl zdokonalit jejich akcent pro studiové a živé vystoupení. Jeho práce zahrnuje také koučování anglické výslovnosti pro divadelní, filmové a televizní herce.
Alasdair Bouch nabízí poradenské služby umělcům, pomáhá jim orientovat se ve složitém světě autorských práv a hudebního průmyslu. Poskytuje také kompletní anglickou jazykovou korekturu pro stávající materiály.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib