gototop
29.10.2021 Tři na jedné lodi: Matonoha & přátelé, VilMa, Adam Pavlíček (Produkce PSM)    Tisk
Pozvánky
Produkční skupina Slávka Maděry a kapelka VilMa vás zve na speciální koncert s oblíbeným českým hercem, komikem a také hudebníkem Tomášem Matonohou, který se uskuteční dne 11. listopadu ve známém multižánrovém klubu na palubě lodi Kamina na Dvořákově nábřeží v Praze.
VilMa je štikou letošní folkové scény a dokazuje to i ziskem ceny diváků na letošní Portě a oceněními za autorskou tvorbu. Jejím speciálním hostem bude kytarista Adam Pavlíček a také hudební seskupení Tomáš Matonoha & přátelé.
Tři na jedné lodi
Tři na jedné lodi
Tomáš Matonoha
přichází s novým živým hudebním programem plným historek, vtipů a skečů. V něm se představí také jako skvělý muzikant a autor vlastních písniček, které si zakládají na hudebnosti a textech z Tomášova života. Doprovází ho dva zkušení hudebníci: baskytarista Ondra Homola a vynikající Aleš Petržela.
Zvláštní částí večera bude vystoupení kytaristy, vítěze soutěže Kytara napříč žánry, Adama Pavlíčka, speciálního hosta Slávka Maděry, s kterým společně produkují koncertní pořad Bohemian guitar fingers. Minulý týden totiž vydal své premiérové album Before You Arrived plné překrásných kytarových skladeb a pokřtil ho v klubu Válec.
11. 11. 2021, začátek představení je v 19:00 hodin, předpokládaný závěr je ve 22:00 hodin.
Vstupné je v předprodeji 190,-Kč, což není moc za tak krásný večírek. Předprodej v síti Ticket Live.
Událost na FB: https://www.facebook.com/events/540740350647105/?ref=newsfeed
Opatření v rámci C19 jsou vyžadována.
Upoutanou loď Kamina najdete na nové adrese: NÁBŘEŽÍ NA FRANTIŠKU / DVOŘÁKOVO NÁBŘEŽÍ (POD ŠTEFÁNIKOVÝM MOSTEM), PŘÍSTAVIŠTĚ Č.16.
Těšíme se na vaši návštěvu. 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib