gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

27.05.2022 Hudební skupina VilMa přijíždí se svým pořadem Na Maděru do Mladé Boleslavi (Produkční skupina Slávka Maděry)    PDF Tisk Email
Pozvánky
V sobotu 4. června se v Městském paláci Templ v Mladé Boleslavi uskuteční od 18:00 koncert nadějné, talentované a zdá se, že i úspěšné folk popové skupiny VilMa, která v devadesáti minutách hudby a mluveného slova představí svůj aktuální repertoár. Hostem bude také výborná písničkářka Rejka Balcarová, výrazná postava folkové skupiny Medovina. Představí své písničky z dob dřívějších i současných.
Součástí koncertu bude i předání sbírky SOS Ukrajina zástupcům humanitární organizace ADRA.
Skupina VilMa se poprvé na hudební scéně objevila v lednu 2019. Vznikla spoluprací dvou hudebních nadšenců. Zuzany Vilímové a Slávka Maděry. Tento hudební projekt, který má základ ve vytříbeném zvuku elektroakustické kytary a vokálu Slávka Maděry, doplnila zvukově bohatými rejstříky klávesových nástrojů a vynikajícím školeným hlasem, konzervatoristka, zpěvačka a pianistka Zuzana Vilímová. Po intenzivní aranžérské práci na původním Slávkově repertoáru si tak dnes mohou posluchači poslechnout všechny starší i nové songy v nových, velmi atraktivních úpravách. Součástí skupiny jsou také Josef Balcar - technolog a baskytarista a Hanka Šafaříková - perkuse , zpěv a klarinet.
VilMa v Templu
VilMa v Templu
Zuzana Vilímová - 
zpěvačka a klavíristka přispívá svým velkým dílem ke kvalitě a výrazu skupiny VilMa. Vstup do spolupráce se Slávkem Maděrou, otevřel jejich účinkování na veřejnosti nové obzory. Stalo se tak nejen díky její kreativitě, spočívající v působivých úpravách jednotlivých skladeb, ale také Zuzaniným aktivním a zodpovědným přístupem. Z jejího pódiového přednesu je cítit, že jí společné účinkování velmi baví.
Slávek Maděra - písničkář, textař, skladatel a producent, známý pořádáním otevřených hudebních scén, sestavil na počátku roku 2019 novou hudební formaci s názvem VilMa. Svou pestrou tvorbou napříč různými žánry, instrumentalitou, bavičstvím a velmi slušnou vokální výbavou, dokázal zaujmout diváky na malých, středních i větších scénách už v minulosti. I když to není žádný začátečník, vrátil se k hudbě po dlouhé době a dnes si užívá svá vystoupení opět naplno.
Josef Balcar - baskytarista, kytarista, vynikající a žádaný zvukař, technolog naší skupiny, vlastnící studio Sound 24 a aparaturu s kterou se dobře slyšíme a dobře cítíme na jevištích. Do sestavy přibyl koncem roku 2020 a skvěle se naladil se na naši vlnu.
Rejka Balcarová
Rejka Balcarová
foto: Renata Králová
Hanka Šafaříková - 
Služebně nejmladší členka naší skupiny, která umí na perkuse a bicí nástroje, zpívá a světe div se, hraje i na klarinet po kterém Slávek toužil. Od května 2021 je součástí naší sestavy. Naši kapelu obohatila o nekompromisní zkoušky a otevřela nám oči a uši, aby naše interpretace byla mnohem lepší.
Zcela mimořádným hostem programu bude skladatelka textařka Rejka Balcarová.
Vstupenky: Online předprodej v síti Ticket Live, viz https://www.ticketlive.cz/. Vstupenky je možné zakoupit za předprodejní cenu i osobně na pokladně Galerie Templ Místa nejsou číslována, kapacita sálu 65 míst. Vstupné 200,-Kč v předprodeji, 250,-Kč na místě v den představení.
Podporujeme Ukrajinu. V rámci všech našich akcí můžete přispět na sbírku SOS Ukrajina, kterou realizujeme ve spolupráci s humanitární organizací ADRA.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib