gototop
27.05.2022 Hudební skupina VilMa přijíždí se svým pořadem Na Maděru do Mladé Boleslavi (Produkční skupina Slávka Maděry)    Tisk
Pozvánky
V sobotu 4. června se v Městském paláci Templ v Mladé Boleslavi uskuteční od 18:00 koncert nadějné, talentované a zdá se, že i úspěšné folk popové skupiny VilMa, která v devadesáti minutách hudby a mluveného slova představí svůj aktuální repertoár. Hostem bude také výborná písničkářka Rejka Balcarová, výrazná postava folkové skupiny Medovina. Představí své písničky z dob dřívějších i současných.
Součástí koncertu bude i předání sbírky SOS Ukrajina zástupcům humanitární organizace ADRA.
Skupina VilMa se poprvé na hudební scéně objevila v lednu 2019. Vznikla spoluprací dvou hudebních nadšenců. Zuzany Vilímové a Slávka Maděry. Tento hudební projekt, který má základ ve vytříbeném zvuku elektroakustické kytary a vokálu Slávka Maděry, doplnila zvukově bohatými rejstříky klávesových nástrojů a vynikajícím školeným hlasem, konzervatoristka, zpěvačka a pianistka Zuzana Vilímová. Po intenzivní aranžérské práci na původním Slávkově repertoáru si tak dnes mohou posluchači poslechnout všechny starší i nové songy v nových, velmi atraktivních úpravách. Součástí skupiny jsou také Josef Balcar - technolog a baskytarista a Hanka Šafaříková - perkuse , zpěv a klarinet.
VilMa v Templu
VilMa v Templu
Zuzana Vilímová - 
zpěvačka a klavíristka přispívá svým velkým dílem ke kvalitě a výrazu skupiny VilMa. Vstup do spolupráce se Slávkem Maděrou, otevřel jejich účinkování na veřejnosti nové obzory. Stalo se tak nejen díky její kreativitě, spočívající v působivých úpravách jednotlivých skladeb, ale také Zuzaniným aktivním a zodpovědným přístupem. Z jejího pódiového přednesu je cítit, že jí společné účinkování velmi baví.
Slávek Maděra - písničkář, textař, skladatel a producent, známý pořádáním otevřených hudebních scén, sestavil na počátku roku 2019 novou hudební formaci s názvem VilMa. Svou pestrou tvorbou napříč různými žánry, instrumentalitou, bavičstvím a velmi slušnou vokální výbavou, dokázal zaujmout diváky na malých, středních i větších scénách už v minulosti. I když to není žádný začátečník, vrátil se k hudbě po dlouhé době a dnes si užívá svá vystoupení opět naplno.
Josef Balcar - baskytarista, kytarista, vynikající a žádaný zvukař, technolog naší skupiny, vlastnící studio Sound 24 a aparaturu s kterou se dobře slyšíme a dobře cítíme na jevištích. Do sestavy přibyl koncem roku 2020 a skvěle se naladil se na naši vlnu.
Rejka Balcarová
Rejka Balcarová
foto: Renata Králová
Hanka Šafaříková - 
Služebně nejmladší členka naší skupiny, která umí na perkuse a bicí nástroje, zpívá a světe div se, hraje i na klarinet po kterém Slávek toužil. Od května 2021 je součástí naší sestavy. Naši kapelu obohatila o nekompromisní zkoušky a otevřela nám oči a uši, aby naše interpretace byla mnohem lepší.
Zcela mimořádným hostem programu bude skladatelka textařka Rejka Balcarová.
Vstupenky: Online předprodej v síti Ticket Live, viz https://www.ticketlive.cz/. Vstupenky je možné zakoupit za předprodejní cenu i osobně na pokladně Galerie Templ Místa nejsou číslována, kapacita sálu 65 míst. Vstupné 200,-Kč v předprodeji, 250,-Kč na místě v den představení.
Podporujeme Ukrajinu. V rámci všech našich akcí můžete přispět na sbírku SOS Ukrajina, kterou realizujeme ve spolupráci s humanitární organizací ADRA.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib