gototop
03.03.2022 Večery S: Michal W. Sedláček, Saša Niklíčková, Spolektiv (Jarda Hnízdil)    Tisk
Pozvánky
Milí přátelé a fanoušci Večerů S! Připravuje se třetí koncert hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2022, který začíná v pátek 18. března 2022 od 19:00 hodin. Čeká nás velice zajímavý večer, to si můžete být jisti!
Michal Willie Sedláček je písničkář z Plzně, který více jak desetiletí interpretuje své písně nejen na plzeňské klubové scéně. V průběhu let se účastní různých soutěží a festivalů po Čechách, velmi často soutěží a vyhrává oblastní kola Porty. Jeho tvorba je inspirována trampingem, cikánskými a španělskými motivy. Hraje alternativní folk se srdcem házejícím energii do publika. Dlouhodobě spolupracuje s plzeňskou flétnistkou Evou Trnkovou Sedláčkovou. V roce 2014 vydal své první album Válka v nás.
Večery S v březnu
Večery S v březnu
Svérázná písničkářka a autorka „k uřehtání dojemných šansonů“ Saša Niklíčková posluchačům většinou utkví v paměti díky jejímu osobitému výrazu a nápaditým textům, v nichž s humorem a nadhledem glosuje jak každodenní život, tak i zcela neotřelá témata. Většinou se doprovází na akordeon a výjimečně také na ukulele či klávesy. Roku 2014 vyšlo její debutové album Kam nepřijde den. Před rokem vyšlo její druhé album s názvem Zmačkaná žena. Je také čerstvou držitelkou Autorské Porty.
Spolektiv na domácí scéně v Divadle U Kapličky doplní celý Večery S koncerty o tak trochu jiné folkové písně, než jste zvyklí. Můžete se těšit na řadu písní v autorském hudebním stylu, který spojuje prvky folku, rocku, šansonu a jazzu.
Je pro vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor nejen pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Večery S budou pokračovat v pátek 22. dubna 2022 opět od 19:00. Můžete se těšit na trojici účinkujících: Alena "Alishi" Střelečková, Třetí sloka, Dark Blue Elephants. Včas budete o všem informováni.
Za Večery S na viděnou!
Jarda Hnízdil
 
V Divadle U kapličky
V Divadle U kapličky
 

Sdílet na...
Kam dál?

» Isara, Saša Niklíčková a Alternativa v ACW Plzeň (Isara)

» Vyřiďte doma, že Spolektiv vydává třetí album (FOLKtime.cz)

» Spolektiv bez hranic (Pavel Černý)

» Večery S: Spolektiv, Pavel Kavka, Buczech (Jarda Hnízdil)

» Spolektiv v Balbínově poetické hospůdce (Jarda Hnízdil)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib