gototop
07.09.2002 Malá Strana po velké vode (Josef Pepson Snětivý)    Tisk
Pozvánky

Malostranská beseda, 11.10.2002, 20.30: Malá Strana po velké vodě. Vystoupí Bílá nemoc, H. Joová & Bantry Bay, M.Prokop, V.Mišík, J.Hrubý, J.Klíma. Uvádí S.Berkovec. Výtěžek jde na povodňové konto nadace Člověk v tísni.

Malá Strana i její kulturní mekka Malostranská beseda už zažily opravdu mnohé, ale tak ničivé povodně snad ještě nikdy. I proto se hudebníci Hanka Joová a Josef "Pepson" Snětivý rozhodli uspořádat koncert "Malá Strana po velké vodě", jehož výtěžek je určen na povodňové konto nadace Člověk v tísni. Vedle Bílé nemoci, která je s Besedou spjata téměř pupeční šňůrou a už 5.11. zde oslaví tucet let své existence, vystoupí ve své premiéře keltsko-rocková formace Hanka Joová & Bantry Bay. Wabi Daněk bude zastupovat zaplavený Karlín, zatímco Michal Prokop, Vladimír Mišík, Jan Hrubý a Josef Klíma představí své nové CD Mezidobí. Koncertem, který se koná 11.10.2002 ve 20.30 v Malostranské besedě, bude provázet Standa Berkovec. A kromě dobré muziky Vás bude hřát i dobrý pocit z toho, že jste přispěli na dobrou věc.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib