gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

07.09.2002 Malá Strana po velké vode (Josef Pepson Snětivý)    PDF Tisk Email
Pozvánky

Malostranská beseda, 11.10.2002, 20.30: Malá Strana po velké vodě. Vystoupí Bílá nemoc, H. Joová & Bantry Bay, M.Prokop, V.Mišík, J.Hrubý, J.Klíma. Uvádí S.Berkovec. Výtěžek jde na povodňové konto nadace Člověk v tísni.

Malá Strana i její kulturní mekka Malostranská beseda už zažily opravdu mnohé, ale tak ničivé povodně snad ještě nikdy. I proto se hudebníci Hanka Joová a Josef "Pepson" Snětivý rozhodli uspořádat koncert "Malá Strana po velké vodě", jehož výtěžek je určen na povodňové konto nadace Člověk v tísni. Vedle Bílé nemoci, která je s Besedou spjata téměř pupeční šňůrou a už 5.11. zde oslaví tucet let své existence, vystoupí ve své premiéře keltsko-rocková formace Hanka Joová & Bantry Bay. Wabi Daněk bude zastupovat zaplavený Karlín, zatímco Michal Prokop, Vladimír Mišík, Jan Hrubý a Josef Klíma představí své nové CD Mezidobí. Koncertem, který se koná 11.10.2002 ve 20.30 v Malostranské besedě, bude provázet Standa Berkovec. A kromě dobré muziky Vás bude hřát i dobrý pocit z toho, že jste přispěli na dobrou věc.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib