gototop
14.11.2022 Večery S: Vendy Band, Gregor Beňadik, Weekend (Jarda Hnízdil)    Tisk
Pozvánky
Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2022 pokračují velmi zajímavou skladbou účinkujících v listopadovém koncertu. V pátek 18. listopadu 2022 od 19:00 hodin společně s vámi vzpomeneme na písně Zuzany Navarové, představíme vám nadějného mladého sólistu i velmi poctivou country muziku v podání legendární kapely.
Kapela Vendy Band připomíná stále živý hudební odkaz písničkářky, skladatelky a zpěvačky Zuzany Navarové. Zakladatelku kapely Vendulu Kostohryzovou uslyšíte v doprovodu dvou kytar a zpěvu Michala Hujera Novotného a Jardy Hnízdila, bicích a perkusí Vaška Švece, kontrabasu Libora Heřmana a bajanu Honzy Meisla. Členy sympatického uskupení spojuje přátelství a také úcta k tvorbě a pestrému žánrovému prolnutí písní Navarové, která na české hudební scéně chybí už neuvěřitelných 18 let.
Listopadové Večery S...
Listopadové Večery S...
Pod uměleckým a autorským jménem Gregor Beňadik tvoří a vystupuje nadějný písničkář z Českého Krumlova. Od pěti let zpíval ve sboru Medvíďata, od sedmi let s flétnou, kterou později doplnil řadou dalších hudebních nástrojů. Potkal několik hudebních pedagogů, kteří jej podporovali v autorské tvorbě a pomáhali mu s účastí na různých soutěžích. Gregor je vítězem celostátní soutěže Melodie 2022.
Skupina Weekend vznikla v roce 1991. Zakládající člen kapely Miroslav Bartyzal pamatuje mnohé kapelní personální změny, ale také spolupráci s Michalem Tučným i dalšími mimořádnými hudebníky. Skupina neodmyslitelně patří k festivalovému a koncertnímu dění a svou skvělou muzikou nezklame žádného posluchače díky své rozmanitosti ve stylu country, blues, folk, rock. Složení kapely: Miroslav Bartyzal - elektrická kytara, zpěv, Romana Miňková - zpěv, Tomáš Berka - akustická kytara, zpěv, Miroslav Kudrna Kučera - bicí, Roman Bizon Pacholík - baskytara.
...18. listopadu v Divadle U Kapličky
...18. listopadu v Divadle U Kapličky
Je pro vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor nejen pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale někdy se o nich tolik neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.
Večery S budou pokračovat v pátek 16. prosince 2022 opět od 19:00. Můžete se těšit na trojici účinkujících: Medvíďata, Eva Blondýna Suková, Spolektiv (projekt Genesis). Včas budete o všem informováni.
Za Večery S na viděnou!
Jarda Hnízdil

Sdílet na...
Kam dál?

» Večery S v Divadle U Kapličky složí poctu Dušanu Vančurovi (Jarda Hnízdil)

» Večery S: Andromeda, Pensée, Epydemye (Jarda Hnízdil & Václav Koblenc)

» Večery S - Hashtag, Michal Dufek, Spolektiv - v pátek 17. února (Jarda Hnízdil)

» Večery S: Banjaluka, René Souček, The Giant Mountains Band (Jarda Hnízdil a Václav Koblenc)

» Večery S v únoru - slovo patrona ročníku (Jarda Hnízdil)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib