gototop
13.09.2018 Jak se v současném světě nezbláznit? (Hynek Žirovnický)    Tisk
Pozvánky
Jan Cimický
Jan Cimický
foto: archiv
Hostem zářijového vydání pořadu Písničky a povídání, jedním slovem Časování bude známý psychiatr a spisovatel Jan Cimický. Jeho přítomnosti důkladně využijeme a budeme si povídat o tom, kde hledat sílu a chuť do života, když se nám nic nedaří, když nás zklame nebo opustí někdo z nejbližších lidí. Řekneme si něco o alternativních léčebných metodách, pokusíme se o ukázku skupinové arteterapie a předvedeme si i společnou dramatizaci krátké povídky jako možnou podobu dramaterapie.

Jako muzikoterapeuté nám vypomohou hudební hosté pořadu, kterými tentokrát budou členové folkrockové kapely Ve čtvrtek v pět Lucie Slámová (zpěv, rytmika), Jarda Haratický (kytary, zpěv, harmoniky), Romana Davidová (flétny), Ondra Berka (kytara) a Jirka Juránek (baskytara).

Ve čtvrtek v pět
Ve čtvrtek v pět
foto: archiv
Kapela v letošním roce zazářila jak v celonárodním finále Porty, tak ve finále písničkové soutěže Notování a dokonce i ve finále Talentu Country Radia. Kapelu můžete vídat v malostranské hudební kavárně Čas, kde pravidelně vystupuje a kde shodou okolností před téměř pěti lety pořad Časování vznikl, případně v Malostranské besedě, kde se skupina setká 29. října se svými fanoušky na křtu prvního cédéčka.

Chcete-li však všech pět členů kapely poznat důkladněji, dobře se bavit při povídání se zajímavým člověkem a případně se i zamyslet nad sebou samým a svým místem v okolním světě, přijďte ve středu 19. září v 19.30 do koncertní galerie ArtSpace v historickém podzemí domu U tří divých mužů v Řetězové ulici č. 7 (pod kavárnou Montmartre) na Starém Městě pražském. Místa si prosím předem rezervujte na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Kapacita klubu je omezená.
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib