gototop
10.01.2012 Pitkovický Folk již v sobotu 14.1. (Klokan)    Tisk
PR
I v roce 2012 pokračuje nepravidelný pořad skupiny Hluboké nedorozumění zvaný Pitkovický Folk. Jeho 13. vydání se chystá na sobotu 14. ledna od 18:00. Kromě pořádající kapely se tentokrát můžete těšit na tradiční folk a trampské písně skupiny Stráníci a dále na nezaměnitelné pražské trio Šantré. Úvodní část večera pod názvem Closed Mic tentokrát bude patřit písničkářům. Jak už název napovídá, půjde o uzavřenou společnost, kterou budou tvořit někteří členové pořádajícího Hlubokého nedorozumění.  Po skončení všech vystoupení lze tradičně očekávat pokoncertní jam, který se obvykle protáhne daleko přes půlnoc. Vstupné na Pitkovický folk je dobrovolné.
Na místo se dopravíte buďto autem nebo pražskou MHD. Doporučujeme využít spoj linky 232 v 17:22 nebo 17:52 z konečné metra C Háje nebo z nádraží Uhříněves tutéž linku 232 v 17:45. V obou případech po necelých 10 minutách vystupte na stanici Hříbková, odkud půjdete asi 200m ve směru (pokud jedete z Hájů) nebo proti směru (od Uhříněvsi) jízdy. Pitkovickou hospodu nemůžete minout. Bude-li o víkendu slunečno, doporučujeme si udělat do Pitkovic odpolední výlet z Křeslic nebo Petrovic údolím Pitkovického potoka. Zpět se dostanete prakticky kdykoliv, protože z Uhříněvsi přes Pitkovice jede na Háje a dále na Strašnickou i noční autobus 506.
Leporelo na minulém Pitkovickém Folku
Leporelo na minulém Pitkovickém Folku
foto: Klokan

Sdílet na...
Kam dál?

» Stráníci - Staré město (Jirka-mo)

» V pátek 3. HN Jam s Radkem „Píďou“ Bartošem a skupinou Passage (Klokan)

» Ples ve stínu potu, Sira Eltona a Mao Ce-tunga (Školník)

» Nevermore & Kosmonaut – koncert v Brně, Praze, Turnově (FOLKtime.cz)

» 21. Folkový kvítek rokvete 12. května (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib