gototop
07.05.2012 Zdenálův poslední koncert... (Bezefšeho)    Tisk
PR
Po dlouhých letech působení v kapele Bezefšeho se po zralém uvážení rozhodl Zdenál opustit naše řady. V budoucnosti by se rád věnoval působení v ryze mužském vokálním kvartetu "Five Blind Boys", kvůli kterému postoupil i složitou oční operaci (aby do kolektivu lépe zapadl). Neskrýváme, že nám jeho šarm bude v kapele nemálo scházet, nicméně jeho rozhodnutí respektujeme. Kapela jede dál na plné obrátky, abychom mohli již ve velmi brzké době vystoupit v obsazení, které naše písně opět obohatí o nový zvuk.

Koncert, na kterém Zdenála se ctí vyprovodíme do širého světa, proběhne v Divadle Dobeška v pátek 18. května 2012 od 19:30. Rozhodně nepůjde o jakoukoliv tryznu, koncert si společně s vámi chceme jako vždy náležitě užít a zcela nepokrytě odhalit, jaké bude další směřování našeho bandu. Bezefšeho i přes citelnou ztrátu jede dál a v novém hávu nás to doooost baví. Chceteli být u dalšího milníku naší kapely a zároveň slyšet novou podobu Bzf, neváhejte dorazit 18. května na Dobešku.
alt
alt

Sdílet na...
Kam dál?

» Bezefšeho - první 4... (Šaolín)

» Ozvěny festivalu Zahrada (Michal Jupp Konečný)

» Bezefšeho 21.12.2010 na Dobešce (Bezefšeho)

» Bezefšeho: Nikam se netlačíme (Školník)

» Bezefšeho s Mraky baref (Džexna)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Tomáš Pohl   |78.45.163.xxx |08.05.2012 16:12:49
Milý Zdenále,
patřils, patříš a patřit budeš ke krásnému světlu ve tmách dnešní hudby. Bezefšeho měli kliku na Zdenála a Zdenál měl kliku na Bezefšeho. Přeju hodně štěstí, zpěvu a hraní na basu mého kamaráda Vládi Cíchy, byť Tvůj Tranant už dojezdil. Rád Tě kdykoliv a kdekoliv potkám.
Tomáš

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib