gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

07.05.2012 Zdenálův poslední koncert... (Bezefšeho)    PDF Tisk Email
PR
Po dlouhých letech působení v kapele Bezefšeho se po zralém uvážení rozhodl Zdenál opustit naše řady. V budoucnosti by se rád věnoval působení v ryze mužském vokálním kvartetu "Five Blind Boys", kvůli kterému postoupil i složitou oční operaci (aby do kolektivu lépe zapadl). Neskrýváme, že nám jeho šarm bude v kapele nemálo scházet, nicméně jeho rozhodnutí respektujeme. Kapela jede dál na plné obrátky, abychom mohli již ve velmi brzké době vystoupit v obsazení, které naše písně opět obohatí o nový zvuk.

Koncert, na kterém Zdenála se ctí vyprovodíme do širého světa, proběhne v Divadle Dobeška v pátek 18. května 2012 od 19:30. Rozhodně nepůjde o jakoukoliv tryznu, koncert si společně s vámi chceme jako vždy náležitě užít a zcela nepokrytě odhalit, jaké bude další směřování našeho bandu. Bezefšeho i přes citelnou ztrátu jede dál a v novém hávu nás to doooost baví. Chceteli být u dalšího milníku naší kapely a zároveň slyšet novou podobu Bzf, neváhejte dorazit 18. května na Dobešku.
alt
alt

Sdílet na...
Kam dál?

» Předvánoční Bezefšeho v Malostranské besedě! (FOLKtime.cz)

» Bezefšeho s Mraky baref (Džexna)

» Pražské finále Porty zaujatýma ušima (Pavel Rada)

» 17. FOLKomín obrazem (Renata =o))

» Folková růže 2012 v obrozenecké atmosféře (Tomáš Hrubý)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Tomáš Pohl   |78.45.163.xxx |08.05.2012 16:12:49
Milý Zdenále,
patřils, patříš a patřit budeš ke krásnému světlu ve tmách dnešní hudby. Bezefšeho měli kliku na Zdenála a Zdenál měl kliku na Bezefšeho. Přeju hodně štěstí, zpěvu a hraní na basu mého kamaráda Vládi Cíchy, byť Tvůj Tranant už dojezdil. Rád Tě kdykoliv a kdekoliv potkám.
Tomáš

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib