gototop
21.05.2012 Benefiční koncert skupiny Spirituál kvintet (Kateřina Pulkrábková)    Tisk
PR
Zveme vás na benefiční koncert skupiny Spirituál kvintet, který proběhne v neděli 27. 5. 2012 od 15 hodin v kostele Panny Marie Sněžné na Jungmannově náměstí v Praze. Výtěžek bude použit na vybavení a rozvoj rodinných školek a škol Parentes.
Skupina Spirituál kvintet svým koncertem podpoří v Čechách ojedinělý projekt rodinného vzdělávání, který realizuje občanské sdružení Parentes.
Spirituál kvintet na festivalu Zahrada 2010
Spirituál kvintet na festivalu Zahrada 2010
foto: Školník
Sdružení založili rodiče z Prahy a okolí, kteří hledali pro své děti vzdělání zaměřené nejen na kvalitní zprostředkování učiva, ale i na všestranný rozvoj osobnosti dětí a jejich vedení k hodnotám, a také na aktivní spolupráci školy s rodinami. V současné době provozuje sdružení dvě mateřské školky a letos otevřelo také základní školu. Celý projekt je koncipován jako neziskový.
Benefiční koncert Spirituálů se uskuteční poslední květnovou neděli (27. května) odpoledne od 15 hodin v kostele Panny Marie Sněžné na Jungmannově náměstí v Praze. Výtěžek koncertu bude použit na vybavení a rozvoj školek a škol, především na pořízení náročných výukových pomůcek pro další školní rok.
Vstupenky na koncert je možné rezervovat na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vstupenky lze zakoupit za běžnou cenu 250 Kč, nebo je možné koupit i tzv. sponzorský lístek v ceně 500 Kč, či 1.000 Kč a zvýšit tak benefiční efekt koncertu.  
Podrobnější informace o koncertu i veškeré podrobnosti o činnosti sdružení Parentes, zejména o školkách a škole, kterou sdružení provozuje, najdete na www.parentes.cz.

Sdílet na...
Kam dál?

» Když chcete, ve zpěvu poznáte všechno (Monika Vodičková)

» 1. ročník Trampských Pikovic (Miloš Keller)

» Spirituál kvintet i s hosty v aréně: 80 let Jiřího Tichoty (Tomáš Hrubý)

» OKolo Třeboně 2015 : Hledáme 7 statečných (FOLKtime.cz)

» 21. Folkový kvítek rokvete 12. května (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib